IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Jakov MILATOVIĆ i vizija Crne Gore se ne razlikuje od ANDRIJE Mandića, i zato nastupa kao njegov lobista i promoter… (foto)

Kada Milatović kaže kako dijeli viziju Crne Gore sa Mandićem, interesuje nas tačno koji dio te vizije im je zajednički, naveli su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Jer u Mandićevoj viziji Crna Gora je majmunolika tvorevina, Putin predsjednik većinske Crne Gore, Ratko Mladić heroj, a genocid u Srebrenici ima dvije istine – srpsku i bošnjačku. U Mandićevoj viziji odluka Parlamenta o ulasku u NATO treba da bude poništena, a priznanje Kosova povučeno”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, Jakov Milatović, politički promoter stranaka Demokratskog fronta, nakon što je postavio Andriju Mandića na čelo Parlamenta, pokušava po svaku cijenu da ubijedi inostranu javnost kako se radi o istinskom evropejcu, a ne o Putinovom heroju, i četničkom vojvodi. 

“Kakva im je obojici vizija imali smo prilike da uz veliki osjećaj nelagode i sramote, gledamo na čuvenom rijalitiju u Beogradu, pod formom sajma vina. Tada je svakom, ko je izdržao da gleda to degradiranje institucije predsjednika Crne Gore, na skoro plastičan način postalo jasno na šta se svodi lično dostojanstvo i politička vizija Jakova Milatovića, i da se zaista ne razlikuje od Mandićeve”, zaključuju.

izvor: analitika.me

Čitaj još:   DPS Budva: DF stao u zaštitu nasilja u Budvi, jer vraća dugove onima koji su ga doveli na vlast... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more