IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Gađali profesoricu, lomili stolice: Prekršajna prijava protiv dva bivša učenika SMŠ 25. maj zbog drskog ponašanja… (foto, video)

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv A.V. i L.B., bivših učenika SMŠ 25. maj iz Tuzi zbog drskog ponašanja.

„Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u cilju identifikacije lica sa snimka prikupili obavještenja od bivših učenika ove škole- R.B., M.B., A.V., D.D., B.A. i L.B., te od prethodnog direktora SMŠ „25.maj“– G.L., kao i od trenutnog direktora ove škole– S.L. Osim toga, prikupljena su obavještenja i od dvije profesorice“, kazali su iz Uprave policije(UP).

Sa svim spisima predmeta, kako su kazali, upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Čitaj još:   BOJKOT- I SAD I ZA MJESEC... (foto)

„Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv A.V. i L.B. zbog prekršaja iz čl.7 Zakona o javnom redu i miru – drsko ponašanje“

izvor: analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more