IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Počelo suđenje IRFANU Kriještorcu iz PLJEVALJA, zbog prodaje droge: Negirao krivicu… (foto)

Pljevljak Irfan Kriještorac (34) tvrdi da sugrađaninu Nedžadu Čengiću u avgustu nije poklanjao, niti prodavao hašiš i marihuanu…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 06. 12. 2023… 11: 39… Počelo suđenje IRFANU Kriještorcu iz PLJEVALJA, zbog prodaje droge: Negirao krivicu… (foto)

To je kazao u Višem sudu u Bijelom Polju, pred kojim odgovara zbog krivičnog djela – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojne droge.

Prema optužnici, Kriještorac je početkom avgusta Nedžadu Čengiću, oko 23 časa u selu Boščinmovići kod Pljevalja, poklonio “grumen” hašiša težine 3,84 grama, pa iste večeri prodao 25 grama konoplje za iznos od 50 eura.

Navodi se da je Čengić konzumirao drogu, a da je preostali dio hašiša kod njega pronašla policija je, 4. septembra, pregledom vozila “mercedes”.

Kriještorac je ispričao da je Čengić podmeće narodu i da sa njim ne komunicira već 10 godina.

“Gledao sam ga po gradu, ali mu nikada nisam poklanjao niti prodavao drogu i sa njim se i ne pozdravljam na ulici”, kazao je on.

Čitaj još:   MALO SUNCA, VIŠE KIŠE, A ONDA..: Vremensku prognozu za vikend... (foto)

Čengić je u istrazi, pojasnio je Kriještorac, kazao da mu je grumen hašiša optuženi donio da ga časti, ali da mu je iste večeri tražio 50 eura za tu uslugu i da mu je, navodno, tada i prodao marihuanu za 50 eura.

Kriještorac je kazao da to nije tačno i pozvao sud da za svjedoka pozove J. B. koji će potvrditi njegove riječi.

Na suđenju se juče nije pojavio svjedok Čengić, ali je rečeno da nema dokaza da mu je pozivnica uručena.

Kriještorac je ranije u Višem sudu osuđen na tri godine zbog unosa četiri kilograma marihuane iz Albanije.

Bio je optužen je i za učešće i stvaranje kriminalne grupe uhapšene u akciji “Šado”, koja se tereti terete za stvaranje kriminalne organizacije i šverc narkotika…

IZVOR Vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more