IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Petero djece poginulo u velikom požaru, u kući ostali sami… (foto, video)

Policija nije objavila imena žrtava, samo njihovu dob u kojima se nalazila nastradala djeca…

BULLHEAD CITY : Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18. 12. 2023… 12: 09… STRAVIČNA TRAGEDIJA: Petero djece poginulo u velikom požaru, u kući ostali sami… (foto, video)

Stravičan požar na imanju izbio je u subotu oko 17 sati, a žrtve nisu uspjele pobjeći iz dvoetažnog objekta u naselju u blizini rijeke Colorado.

Foto: Agencije

U subotu oko 17 sati izbio je požar u kući u Arizoni, blizu granice s Nevadom, pri čemu je poginulo petero djece. Kada je plamen zahvatio objekt u gradu Bullhead, djeca su bila sama kod kuće i nisu uspjela pobjeći.

Velika tragedija dogodila se nakon što je izbio požar u jednoj kući u Bullhead Cityju u sjeverozapadnoj Arizoni. Naime, petero djece poginulo je u buktinji nakon što su ostali sama kod kuće.

Čitaj još:   Aco ĐOKIĆ iz BIJELJINE opet prijeti: Sve ću vas IZREŠETATI, "dovodim 250 ljudi, koji će biti uz mene..." (foto, video)

Žrtve su bile u dobi od 2, 4, 5, 11 i 13 godina, a njihov identitet još nije objavljen, prenosi Daily Mail.

Fotografije s mjesta događaja prikazuju kako vatrogasci bjesomučno prskaju krov kuće kako bi ugasili požar.

Uzrok požara još nije poznat, a u istragu su uključeni policija, vatrogasci i druge agencije, uključujući savezni Ured za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive.

BONUS VIDEO: 5 kids killed in Bullhead City house fire, police say

Čitaj još:   GRADONAČELNIK PODGORICE PORUČIO: “Ponosna, antifašistička CRNA GORA SE STIDI PRED SVIJETOM zbog slavljenja ratnih zločinaca”

IZVOR Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more