IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽESTOKE PORUKE IZ VAŠINGTONA: „ Sramota, nadam se da će svi moji prijatelji otići iz Srbije dok još mogu…“ (foto, video)

Na rezultate izbora u Srbiji u mnogome su utjecali fiktivni glasači iz bh. entiteta Republika Srpska…

VAŠINGTON: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18. 12. 2023… 09: 09… ŽESTOKE PORUKE IZ VAŠINGTONA: „ Sramota, nadam se da će svi moji prijatelji otići iz Srbije dok još mogu…“ (foto, video)

Srbija je na putu da postane Bjelorusija i Washington neće maknuti prstom sve dok Vučić posluje sa SAD-om.  Jako je tužno vidjeti kako je Srbija postala mafijaška država poput Rusije 90- ih.

Ne čudi što Vučić nakon brojnih nepravilnosti “pobjeđuje” na izborima. Kao i njegov mentor Milošević, stručnjak je za izborne manipulacije. Nije tajna da Washington podržava Vučića. Ne sumnjam da ćemo jednog dana dočekati Vučićev kraj, poručila je Stradner.

-Vučićeva opozicija poziva građane na prosvjed protiv nepravilnosti na izborima u Srbiji. Danas sam gledala snimke i bilo je kao 90-ih za vrijeme Miloševića (vjerovatno i gore nego ‘96), dodala je Stradner.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Ne, Srbi nisu genocidan narod. Da, u Srebrenici je počinjen genocid... (foto)

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je lista “Srbija ne smije da stane” osvojila “nesumnjivo najviše” glasova i na gradskim izborima u Beogradu.

„Lista Srbija ne smije da stane je prva, pobjednička s 38,5 posto glasova“, rekao je Vučić novinarima.

Na rezultate izbora u Srbiji u mnogome su utjecali fiktivni glasači iz bh. entiteta Republika Srpska.

IZVOR (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more