IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEĐANJE INTELIGENCIJE: Rajo ANDRIJA Mandić sa kravatom predsjednik Skupštine CRNE GORE, bez nje lider NOVE i prijatelj… (foto)

Na prekjuče održanim izborima u Srbiji najviše glasova osvojila je Srpska napredna stranka, u čijem štabu među brojnim zvanicama bio je i predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić i to u prvom redu samo dva mjesta udaljen od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je javnosti saopštio da je njegova stranka osvojila apsolutnu vlast.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. 12. 2023… 16: 09… VRIJEĐANJE INTELIGENCIJE: Rajo ANDRIJA Mandić sa kravatom predsjednik Skupštine CRNE GORE, bez nje lider NOVE i prijatelj… (foto)

Valja izdvojiti poslanika Nove srpske demokratije i Mandićevog partijskog saborca Slavena Radunovića, koji je prosvijetlio crnogorsku javnost, rekavši da Mandić tamo nije bio kao predsjednik Skupštine, već kao prijatelj Aleksandra Vučića, a da se to očituje kroz izostanak kravate na njegovom odijelu.

Foto: Reuters

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić nije mogao da propusti priliku da pokaže javnosti i u Srbiji i u Crnoj Gori koliko je neizmjerno zahvalan Vučiću na svemu što je uradio za njegovu političku karijeru i da jasno stavi do znanja gdje zapravo pripada.

I iako se još nije desilo da zvaničnik jedne države slavi pobjedu partije na izborima u drugoj državi, Mandić je valjda odlučio da je dobro u nečemu biti prvi.

Tokom jučeranjeg dana gomilale su se osude što političara u Crnoj Gori, što zvaničnika koji su u glas osudili njegovo prisustvo na proslavi Vučićevog SNS-a uz obilan ketering.

Čitaj još:   ŠAROVIĆ, Formira vlast sa Bakirom da bi izgurao Dodika...

No, među njima valja izdvojiti poslanika Nove srpske demokratije i Mandićevog partijskog saborca Slavena Radunovića, koji je prosvijetlio crnogorsku javnost, rekavši da Mandić tamo nije bio kao predsjednik Skupštine, već kao prijatelj Aleksandra Vučića, a da se to očituje kroz izostanak kravate na njegovom odijelu.

“Andrija Mandić je predsjednik NSD i predsjednik Skupštine, i imamo dobre odnose sa Srpskom naprednom strankom, a Mandić nije dao nijednu izjavu kojom bi uticao na izbore. Nije poslao čak ni telegram podrške.

Pojavio se tamo nakon što su izbori u Srbiji završeni, da sa svojim prijateljem, i prijateljima, proslavi pobjedu kao građanin koji nije putovao o trošku države, nego o svom trošku.

Nije putovao kao predsjednik Skupštine, makar bi kravatu imao da je bio u toj formalnoj posjeti, nego je bio u ulozi predsjednika Nove srpske demokratije”, rekao je Radunović. 

Kroz čudnu analogiju shvatili smo da je preksinoć u Beogradu bio neki drugi Andrija Mandić tj. Andrija Mandić 1.0, tj. predsjednik NSD-a, dok je ovaj Andrija Mandić 2.0 predsjednik Skupštine Crne Gore ostao kući.

Takođe, javnost je po prvi put saznala da kad Andrija Mandić skine kravatu on prestaje da bude predsjednik Skupštine Crne Gore i ostaje samo predsjednik Nove srpske demokratije, jer kao u crtanom filmu kad Erik pojede bananu on postaje bananamen, a kad Mandić skine kravatu ostaje bez funkcije i postaje neki drugi Mandić.

Čitaj još:   SARAJEVO- VATRENI OBRAČUN: Poznato, ko je učestvovao u pucnjavi na Trgu heroja u Hrasnom... (foto, video)

I sad Mandiću da bi zaokružio svoju najmoderniju kamuflažu ne preostaje ništa drugo nego da pošalje srdačan telegram čestitke rukovodstvu Srpske napredne stranke, sa pozicije predsjednika Skupštine, uz neizostavan P.S. “Ukoliko ne znate da sam slavio sa vama, ja sam bio onaj bez kravate dva mjesta od Vučića”.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more