IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić stigao u Skupštinu CRNE GORE: Uskoro počinje Premijerski sat… (foto)

Predsjednik Vlade Milojko Spajić stigao je u Skupštinu gdje će u okviru Premijerskog sata odgovarati na pitanja predstavnika poslaničkih klubova na sjednici Skupštine…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 28. 12. 2023… 11: 40… MILOJKO Spajić stigao u Skupštinu CRNE GORE: Uskoro počinje Premijerski sat… (foto)

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić pitaće Spajića da li je razgovarao o tome da Vlada Crne Gore predloži izmjene Zakona o državljanstvu, imajući u vidu da je predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić nedavno izjavio kako za tu ideju postoji raspoloženje unutar parlamentarne većine.

Poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Slaven Radunović pitaće Spajića da li postoji način da se budžetom za 2024. godinu realizuju elementi sporazuma precizirani Granskim kolektivnim ugovorom za oblast prosvjete, koji je potpisan u decembru 2022. godine, kao i elementi sporazuma koji su precizirani Granskim kolektivnim ugovorom za oblast uprave i pravosuđa koji je potpisan u februaru 2022. godine, “s obzirom da je Spajić 13.decembra izjavio kako Vlada na čijem je čelu, kao i resorno Ministarstvo, podržavajau zahtjeve predstavnika Sindikata prosvjete”.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. januar 2019. godine

Poslanik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević tražiće od premijera stav o mogućoj realizaciji Sporazuma o dvojnom državljanstvu sa Republikom Srbijom.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pitaće Spajića šta je sa programom Evropa sad 2.

– Interes javnosti je da zna zašto ste ih prevarili – naveo je Abazović u obrazloženju.

Poslanika Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića interesuje kada počinje realizacija tog programa sobzirom na to da je u Spajić u kampanji najavio da će ga realizovati u roku od godinu od stupanja na vlast.

Izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more