IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STJUARDESA PROGANJALA PILOTA: Pravila LAŽNE PROFILE, pisala mu MJESECIMA, završila na LIJUEČENJU… (foto)

Tužilaštvso aslušalo osumnjičenu T. P. (32), kojoj je, nakon toga, određeno zadržavanje zbog sumnje da je počinila proganjanje…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, četvrtak, 28. 12. 2023… 07: 22… STJUARDESA PROGANJALA PILOTA: Pravila LAŽNE PROFILE, pisala mu MJESECIMA, završila na LIJUEČENJU… (foto)

Komisija vještaka je u prostorijama tužilaštva obavila vještačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuračunljivo lice…

Osumnjičenoj se stavlja na teret da je u periodu od jula do decembra 2023. godine proganjala oštećenog D. M., uporno pokušavajući da, protiv njegove volje, sa njim uspostavi komunikaciju putem svog broja telefona i broja telefona članova njene porodice i poznanika, kao i putem društvenih mreža sa svog profila i sa lažnih profila, saopšteno je.

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana osumnjičena T.P. (32), prema kojoj je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, doneseno rješenje o zadržavanju zbog krivičnog djela proganjanje.

Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnog djela i izjavila da je po zanimanju stjuardesa, te da je željela da se zaposli u aviokompaniji gdje oštećeni radi kao pilot.

Čitaj još:   RAMUŠ Haradinaj:"Ne idem na molitveni doručak"odbili su mi zahtjev za vizu...

Potom je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donijelo naredbu za psihijatrijsko vještačenje.

Komisija vještaka je u prostorijama tužilaštva obavila vještačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuračunljivo lice.

S obzirom na tu činjenicu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnijelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu prijedlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor i da se smjesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, zbog postojanja opasnosti da bi usljed duševnih smetnji mogla da izvrši krivično djelo i da utiče na oštećenog.

Na osnovu prijedloga tužilaštva, sud je donio rješenje kojim je osumnjičenoj određen pritvor i smještena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, navedeno je u saopćenju.

IZVOR Sroskainfo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more