IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović: Pozivam SDT da sasluša ANDREJA Milovića, zbog navoda da je URA htjela da hapsi MILOJKA Spajića… (foto, video)

Poslanik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da misli da ne može ministar pravde da izađe i da kaže da je šef specijalnog policijskog odeljenja odgovoran za to što je hteo da hapsi MILOJKa Spajića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29. 12. 2023… 19: 40… DRITAN Abazović: Pozivam SDT da sasluša ANDREJA Milovića, zbog navoda da je URA htjela da hapsi MILOJKA Spajića… (foto, video)

Bivši premijer i lider GP URA Dritan Abazović pozvao je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) da pozove ministra pravde Andreja Milovića da da izjavu vezano za jučerašnju tvrdnju da je neko htio da uhapsi predsjednika Vlade Crne Gore, Milojka Spajića…

– Pozivam isto tako kolegu Lakovića koji je na čelu Odbora za bezbjednost i odbranu da zakaže kontrolno saslušanje s obzirom da je ministar pravde rekao da će na tom kontrolnom saslušanju da donese neke dokaze koji će biti od značaja za rad javnosti.

U to ime vas molim, mislim da je Milan Knežević na čelu Odbora da bi se to desilo – kazao je Abazović danas u parlamaentu.

Čitaj još:   KNEŽEVIĆ ZATRESAO CRNU GORU: DRITAN IPAK SPREMAN da radi na POVLAČENJU spornog zakona!!!

Poslanik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da misli da ne može ministar pravde da izađe i da kaže da je šef specijalnog policijskog odeljenja odgovoran za to što je hteo da hapsi Spajića.

– Ako on ima dokaz o zloupotrebama šefa specijalnog policijskog odeljenja, to se ne odnosi na Odbor za bezbjednost, nego se odnosi na tužilaštvo. A SDT po službenoj dužnosti treba da pozove Andreja Milovića kao što je vas danas pozvao Milanović, da saopšti podatke.

Ukoliko kolega Laković pozove na sjednicu Odbora za bezbjednost, ja bih volio da ta sjednica bude otvorena za javnost jer i ja želim da dođem na tu sjednicu- istakao je MILAN Knežević.

Smatra da ako Milović govori istinu, da je to veoma opasna situacija i da Šuković treba krivično pravno da odgovara.

BONUS VIDEO: Nastavak Sedme sjednice Drugog redovnog zasijedanja u 2023. godini – šesti dan, 29.12.2023.

Čitaj još:   OSOBINE KOJE Nasleđujemo, NE MOŽEMO IH MIJENATI, šta god da uradimo...

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more