IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković čestitao Novu 2024 godinu: Zajedno do boljeg života… (foto, video)

Danijel Živković čestitao je Novu godinu svim Građankama i građanima je poželio da se politika bavi više njima umjesto oni njome, i da im u tom bavljenju dobrobit bude pristupačnija.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 31. 12. 2023… 08: 40… DANIJEL Živković čestitao Novu 2024 godinu: Zajedno do boljeg života… (foto, video)

Aktuelni v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista i kandidat za njenog novog lidera Danijel Živković čestitao je Novu godinu svim građanima i građankama Crne Gore, uz želju da se do boljeg života dođe zajedničkim radom.

Danijel Živković
Danijel Živković

“U još jednoj godini za nama možemo sabrati razna iskustva koja smo zajedno prošli, i u politici i u svakodnevnim rješavanjima briga i sustizanju obaveza. Svi želimo da živimo bolje, kvalitetnije i lagodnije. To ćemo postići samo ako radimo zajedno, ako radimo više i organizovanije”, poručio je Živković u novogodišnjoj čestitki.

Građankama i građanima je poželio da se politika bavi više njima umjesto oni njome, i da im u tom bavljenju dobrobit bude pristupačnija.

Čitaj još:   Olujno nevrijeme stiglo i u Beograd: Gromovi kidaju nebo, za naredne sate predviđa se pravi POTOP!

“Želim vam i da ostvarite sve važne poslovne i lične ciljeve, uz želje za dobrim zdravljem i prosperitetom na svakom polju. Iskreno vjerujem da će naredna godina biti srećnija i stabilnija, da će se sve političke razlike prevazići u korist naše države i svih njenih građana”, rekao je Živković.

Na kraju, Živković je obećao da će se DPS kao politička partija zalagati za ostvarenje svih ciljeva koje su sa građankama i građanima zajednički postavili, i da će zahvaljujući upravo njima vratiti povjerenje koje zaslužuje državotvorna i najbrojnija politička organizacija u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: DANIJEL Živković čestitao Novu godinu: Zajedno do boljeg života

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more