IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREA Nikolić- Crnogorka s osmijehom na krovu svijeta: Domovinu sam predstavljala dostojanstveno i s ponosom… (foto, video)

Andrea Nikolić

Podgoričanka Andrea Nikolić, koja je na tek završenom svjetskom takmičenju za izbor mis turizma osvojila titulu prve pratilje, kaže da joj je čast što je do priznanja došla predstavljajući domovinu.

PEKING: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 03. 01. 2024… 00: 40… ANDREA Nikolić- Crnogorka s osmijehom na krovu svijeta: Domovinu sam predstavljala dostojanstveno i s ponosom… (foto, video)

“Put je bio naporan, ali sa ponosom mogu reći da sam dala sve od sebe da predstavim Crnu Goru dostojanstveno, s ponosom odražavajući vrijednosti i kulturu moje zemlje”, napisala je Nikolić na Instagramu nakon velikog

Finalistkinja crnogorskog izbora za mis i zvanično – mis turizma Crne Gore poručila je iz daleke Kine da ovo iskustvo nije bilo samo takmičenje, već i prilika za razmjenu kultura i stvaranje trajnih veza s ljudima iz cijelog svijeta.

Čitaj još:   SARAJEVO- DVIJE GODINE OD SVIREPOG UBISTVA u Studentskom centru Nedžarići: ALMIR JE PAO NA KOLJENA, ZATIM NA STOMAK... (foto, video)

“Srećna sam što će sada ljudi širom svijeta čuti za Crnu Goru i moći da otkriju njenu ljepotu, bogatu istoriju i nasljeđe koje nosim s ponosom. Titula donosi ne samo radost i zadovoljstvo, već i odgovornost da nastavim da promovišem pozitivan uticaj svoje zemlje širom svijeta”, dodala je Nikolić.

Agencija “Miss Monte”, sa zvaničnom licencom za održavanje izbora za mis Crne Gore, a čija je vlasnica Vesna Jugović, ponosna je na uspjeh mlade Podgoričanke Andree Nikolić, saopšteno je iz tabora agencije.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more