IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Skandal DRAGOSLAVA Šćekića- Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar sporta i mladih: Trobojke bilo i biće, “Učinak rukometaša nije za čestitku…” (foto)

Potpredsjednik Vlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić kazao je da je čestitka rukometašima iz njegovog resora izostala iz razloga što “ono što je ishod njihovog takmičenja nije za čestitku”.

“Nismo prošli u drugi krug, ali svakako im upućujem pohvale jer su pokazali da mogu i da možemo u budućnosti da se borimo za bolji rezultat”, rekao je Šćekić gostujući na “RTV Srpska”.

Dodaje da ministarstvo sporta ne smije da se bavi nekim stvarima koje nisu sport.

“Sport ne treba da gledamo kroz prizmu politike i ja u ovom momentu nisam htio da se bavim politikom, treba nam zdrava podrška i navijanje za reprezentaciju svih građana. Mi kao ministarstvo čestitamo rezultat. Da je ova utakmica bila plasman za veći rang, mi bi uputili čestitku zvanično, a ovako hvala im na dobroj igri”, rekao je ministar.

Кomentarišući aktuelnu temu– isticanje trobojke u Skupštini Crne Gore od strane predsjednika parlamenta Andrije Mandića, Šćekić smatra da je data prevelika pažnja tom pitanju.

Čitaj još:   POSLANICA Aleksandra Vuković: Apostolska vlada u Beranama održala opijelo Ministarstvu zdravlja... (foto i video)

“A je li dao Bog da mitropolit bude gost Skupštini, i ne samo on, već i predstavnik bilo koje zajednice. To su ljudi od velikog uticaja u našoj državi. Svakako oni imaju i značajnog uticaja, pa prema tome jako je bitno, bez obzira što i Skupština i crkva imaju svoju nezavisnost, da postoji jedna normalna komunikacija, koja je potrebna”, rekao je Šćekić.

Dodaje da je “trobojki bilo i biće“, i naglašava da Crna Gora “više ne smije da bude privatna država”.

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA I KO BI SE OVOME NADAO: U novogodišnjoj noći pretežno vedro sa temperaturama u "plusu", vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more