IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Damjanović (CKM), predśedniku JAKOVU Milatoviću poklonio Ustav Crne Gore i selfi štap… (foto, video)

”Sa ciljem da mu olakšaju obavljanje predśedničke funkcije”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 02. 2024… 00: 12… ALEKSANDAR Damjanović, predśedniku JAKOVU Milatoviću poklonio Ustav Crne Gore i selfi štap… (foto, video)

Aleksandar Damjanović poklonio je predśedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću Ustav i selfi štap, sa ciljem da mu olakšaju obavljanje predśedničke funkcije, saopštili su iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

”Gospodin Milatović je prilikom pośete Austriji pokazao da ne poznaje Ustavno uređenje države na čijem je čelu, pa će mu Ustav koji mu Damjanović poklanja dobro doći da se dodatno edukuje.

Predśednik Milatović je uveo novu praksu u međunarodnim susretima selfi fotografisanje pa mu selfi štap može poslužiti da pravi kvalitetne fotografije, i sebe vizuelno predstavi na moderan način”, naveli su.

Čitaj još:   Vic Dana Papa na nebu...

”ALEKSANDAR Damjanović je upozorio Milatovića da je Crna Gora država sa hiljadugodišnjom državnošću, bogatom istoriom i kulturnim nasleđem pa samim tim ima obavezu da je predstavlja na dostojanstven način.

Predstavnik naše organizacije je kazao da je mučno bilo gledati ponašanje Jakova Milatovića prilikom njegovog susreta sa predśednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem na međunarodnom sajmu vina u Beogradu”, zaključeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: CKM// Aleksandar Damjanović Jakovu Milatoviću poklonio Ustav i selfi štap,,,

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more