IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. mart 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Lav gubi iluzije, Vaga se vrti u začaranom krugu, Jarac u zabludi, Ribe zahtjevne. Nova energija za Ovna, trzavice za Bika, Vodolija ima velike želje, Djevica igra na šarm i inteligenciju, Blizanci propuštaju šanse, Škorpija ljubomorna a pasivna, Rak konačno smiren, Strijelac dobija zaostalu zaradu. Ovo je horoskop za 1. mart 2024.godine.

Ovan
Posao: Današnji dan protiče u znaku rješavanja finansijskih pitanja. Očekuje vas veliki dobitak, kao i mogućnost da uspostavite novu poslovnu saradnju.
Ljubav: Danas slobodni Ovnovi mogu da se upuste u uzbudljivu avanturu. Ovnovi koji su u braku, uspješno će riješiti neki dugotrajan porodični problem.
Zdravlje: Nervoza.

Bik
Posao: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak. Pred vama je krupna odluka o zaključenju nekog ugovora o dugotrajnoj saradnji.
Ljubav: Možete imati zanimljiv izlazak u društvo. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu preko prijatelja.
Zdravlje: Osećate se odlično.

Blizanci
Posao: Danas možete imati neke neočekivane prepreke na poslu. Zakašnjenje uplata može vam stvoriti problem. Pripremite rezervni plan.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje izuzetno burna i uzbudljiva ljubavna avantura. Akcenat će biti više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak
Posao: Sadašnji aspekti mogu donijeti saradnju sa prijateljima, ali i novo poznanstvo sa osobom od autoriteta u vašoj sferi poslovanja.
Ljubav: Današnji dan može vam donijeti novo poznanstvo preko posla ili na nekom putovanju. Rakove koji su u braku ili u vezi očekuje lijepo i romantično veče s partnerom.
Zdravlje: Problemi sa alergijom.

Lav
Posao: Nalazite se u veoma značajnom periodu kada ćete donijeti bitne odluke i početi rad na novom projektu.
Ljubav: Pojavljuje se novi žar i može zapaliti iskru nove ljubavi u vašem srcu. Očekuje vas uzbudljiv i dinamičan ljubavni period sa brojnim prilikama za flert.
Zdravlje: Tahikardija.

Čitaj još:   MILOJKO Spajić sa opozicijom: DANIJEL Živković- Bojkot ako se ne ispune naši zahtjevi; DAMIR Šehović- Nije bitan datum, nego kontrolni mehanizmi... (foto, video)

Djevica
Posao: Aktivirano polje dalekih putovanja i pravnih pitanja stavlja akcenat na ove sfere vašeg poslovanja.
Ljubav: Neko vaše prijateljstvo može se pretvoriti u nešto mnogo više. Danas je povoljan dan da načinite prvi korak ka osobi koja vam se dopada.
Zdravlje: Muči vas alergija.

Vaga
Posao: Danas je akcenat na važnim poslovnim dogovorima. Nezaposlene Vage očekuje važan razgovor za posao.
Ljubav: Oni koji su u braku mogu naići na neke probleme u porodici, najvjerovatnije što se tiče djece. Potrudite se da to riješite zajedno s partnerom.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija
Posao: Moguće su neke promjene, a to može da se manifestuje u smjeni nekih čelnih ljudi u firmi gdje radite.
Ljubav: U vašem polju emotivnih odnosa može doći do turbulentnog perioda u odnosu s partnerom. Možete se osjetiti neshvaćenim, pa je neophodno da porazgovarate maksimalno otvoreno.
Zdravlje: Prehlada.

Strijelac
Posao: Danas može biti napeta atmosfera na poslu, uz povišen ton i neke burne rasprave oko starog problema koji se s vremena na vrijeme javlja i pravi vam zastoje.
Ljubav: Dan je povoljan za to da riješite neki zajednički problem s partnerom. Očekuje vas kraće putovanje ili izlet u prirodu.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac
Posao: Finansijski dobitak obilježiće ovaj dan. Period je povoljan čak i za one pomalo rizične investicije, jer vam rizik danas može donijeti značajan napredak na finansijskom planu.
Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu sresti ljubav svog života, dok oni koji su u vezi mogu da se odluče na formalizaciju odnosa.
Zdravlje: Nervoza.

Čitaj još:   UŽAS- Napadnut mladić sa crnogorskom zastavom, napadači izašli iz mercedesa beogradskih tablica!? (foto)

Vodolija
Posao: Sa mnogo više odlučnosti i energije rješavate bitna pitanja i završite rad na velikom projektu. Moguće je unaprjeđenje. Scena zbivanja se premješta na vaš porodični plan.
Ljubav: Očekuje vas rješenje nekog akutnog problema u okviru porodice, a to može da se tiče vaše djece ili vašeg odnosa sa partnerom.
Zdravlje: Napeti ste.

Ribe
Posao: Danas se vaša poslovna scena odvija uglavnom u okviru komunikacija, važnih dogovora sa novim poslovnim partnerima. Očekuje vas potpisivanje nekog važnog ugovora.
Ljubav: Očekujte stabilizaciju vašeg odnosa s partnerom. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu.
Zdravlje: Problemi sa kožom. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more