IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U BARU: Podlegla povredama 18- godišnja djevojka, povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod “Utjehe”… (foto)

Od posljedica saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. februara na putu Bar – Ulcinj, u mjestu Utjeha, preminula je i A.V. iz Bara, koja je sinoć podlegla povredama, potvrđeno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

U nesreći koja se dogodila 18. februara na putu Bar – Ulcinj, u mjestu Utjeha, na licu mjesta stradalo je troje mladih, dok su povrede opasne po život zadobili L.P. (18) i A.V. (18) iz Bara. Nakon nepunih mjesec od udesa Baranka A.V. sinoć je podlegla povredama.

Od posljedica saobraćajne nesreće, koja se 18. februara u 00.40 časova dogodila na magistralnom puti Bar – Ulcinj, u naselju Utjeha, smrtno su stradale Baranka B.B. (20), Rožajka N.D. (18) i Ulcinjanin M.D. (21).

U Opštu bolnicu Bar, u noći između 17. i 18. februara, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u Barskoj bolnici, a zatim su zbog prirode povreda upućene u Klinički centar Crne Gore. Nažalost, sinoć je od posledica udesa podlegla povredama jedna osoba.

Čitaj još:   Članovi grupe Velje Nevolje bili su dio obezbjeđenja Vučića u Novom Pazaru... (foto i video)

Prema navodima iz policije do udesa je došlo usljed sudara automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i vozila ‘Seat’ barskih tablica, za čijim volanom je bila B.B. (20). Na licu mjesta su stradali vozač audija i N.D. koja je bila suvozač u ‘Seatu’. Djevojka B.B. koja je vozila ‘Seat’, podlegla je povredama dva sata nakon udesa u Barskoj bolnici.

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odjeljenja bezbjednosti Bar.

izvor: analitika.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more