IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Rektor Univerziteta urednik stranice IN4S na Facebook- u, fašističkog portala koji sije mržnju… (foto, video)

Rektor Univerziteta Crne Gore, Vladimir Božović zvanični je administrator stranice IN4S na Facebook-u što vjerovatno najbolje pokazuje kuda se Crne Gora kreće nakon ‘oslobođenja’ od 30. avgusta, kazao je danas Miloš Nikolić, portparol DPS- a...

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti , vijesti, srijeda, 09. VIII. 2023… 14: 15… MILOŠ Nikolić: Rektor Univerziteta urednik stranice IN4S na Facebook- u, fašističkog portala koji sije mržnju… (foto, video)

“Naime, samo u oslobođenoj Crnoj Gori rektor državnog Univerziteta može da bude osoba koja neskriveno stoji iza sadržaja koji na najvulgarniji način vrijeđa neistomišljenike i otvoreno raspiruje vjersku mržnju i etničku netrepeljivost, slavi genocid u Srebrenici i veliča rusku agresiju u Ukrajini u kojoj imaju i svog dopisnika Igora Damjanovića”, rekao je on.

Prema mišljenju Nikolića, rektor Božović, zagovornik “srpskog sveta” i, kako kaže, inspirator zla koje putem svog portala sije u Crnoj Gori a inače “intimus vlasnika Vijesti Željka besmislenog Ivanovića, sprda se građanima i državi Crnoj Gori dok obavljajući jednu od najvažnijih funkcija u državi, direktno podriva njene temelje rušeći građanski karakter zemlje i multikonfesionalni sklad”.

Čitaj još:   IMENA DŽELATA BOŠNJAKA, Zločini za koje se terete u Foči... (foto)

“Ipak, Božović može mirno da spava dok god Crna Gora bude imala institucije koje spavaju a tužilaštvu, sudstvo i AEM budu na godišnjim odmorima koji traju već skoro tri godine. Ipak, vrijeme promjena u Crnoj Gori će doći i kada Demokratska partija socijalista bude ponovo sastavni dio parlamentarne većine rad portala IN4S će biti zabranjen a svi oni koji učestvuju u razaranju države na ovaj način procesuirani za odgovornost koju snose”, poručio je MILOŠ Nikolić.

BONUS VIDEO: Rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović zvanični administrator IN4S portala

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more