IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. mart 2024. godine…

Ozbiljna ljubavna priča za Ovnove, Bik u provodu sa Strelcem, izuzetne poslovne mogućnosti za Blizance, Rak u dobrom periodu, Lav zamišljen, Škorpija odličan izbor za Djevicu, Vaga nestrpljiva, Škorpija puna očekivanja, Strijelcu sve ide od ruke, Jarac traži veću zaradu, Vodolije u flertu, a Ribe odlično raspoložene.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. mart 2024. godine.

ASTROLOG OTKRIVA NA KOGA “UDARA” POMRAČENJE U VAGI! Pogledajte spisak datuma rođenja- brak ili razvod…

Ovan

Posao: Za većinu Ovnova je opušten radni dan. Vaše poslovne pozicije su stabilne, bez naznaka značajnijih korekcija do kraja tjedna. Imate sve šanse za uspješan poslovni dogovor.

Ljubav: Oni koji su u vezama trebat će više tolerancije, iako će smatrati da partner pretjeruje u nekim svojim ponašanjima i stavovima. 

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Komunikacija vam može predstavljati problem tokom današnjeg dana, može pasti poneka teška riječ ili ozbiljnija rasprava s poslovnim partnerima ili kolegama. Riješite stvari na drugačiji način, jer je to dobro za vas i za stabilnost vaših poslovnih pozicija.

Ljubav: Ako vam poslovne obveze to dopuštaju, trebali biste više pažnje i vremena posvetiti osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je vrlo izazovan radni dan, a shvatit ćete da neki suradnici nisu na vašoj strani. Ponekad je bolje sa sigurnošću znati na koga možemo računati, a na koga ne.

Ljubav: Svaki problem rješavajte iz korijena, i najmanji i najveći, jer neke odgovore i rješenja ne možete više odgađati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Slušajte svoju intuiciju kada su neki ljudi u pitanju, ne slušajte riječi i obećanja, jer znaju biti slatkorječivi, a samim tim i nestalni.

Ljubav: Ako ste sretni i zadovoljni trenutnom situacijom, ovaj utorak trebali biste provesti opušteno, bez većih sukoba.

Čitaj još:   Kija Kockar bila u Istanbulu i oglasila se, nakon navoda da je: OTELA DEČKA DUŠICI JAKOVLJEVIĆ…

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i mišićima.

Bolovi

Shutterstock 

Lav 

Posao: Mogući su sukobi mišljenja, pogotovo ako su u pitanju nadređeni, a razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili problemi s papirologijom.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaša svakodnevica je uglavnom monotona, neinspirativna. I nema te prilike koja bi vas stvarno zaintrigirala.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Okolnosti će vam uglavnom ići na ruku, unatoč povremenim poteškoćama, komplikacijama, ponavljanju situacija i poteškoćama u dogovorima.

Ljubav: Na području ljubavnih odnosa ovaj utorak donosi nekoliko provokativnih situacija u kojima će vaša odanost i privrženost voljenoj osobi biti na kušnji.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vaga

Posao: Organizirajte svoje suradnike na najbolji mogući način, vi to sigurno znate i prionite što više na posao jer vas očekuje povećan obujam obaveza.

Ljubav: Lijepe i pozitivne okolnosti na ljubavnom planu tokom današnjeg dana pokušajte iskoristiti, prvenstveno iskrenim i neposrednim pristupom voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići od ruke najtipičnijim Škorpionima, počevši od komunikacije, pa sve do rokova koje morate poštivati, pogotovo kada je u pitanju papirologija.

Ljubav: Skloni ste više vremena provoditi u mirnijoj i opuštenijoj atmosferi s partnerom.

Zdravlje: Mogući problemi s vidom.

Horoskop

Shutterstock 

Strijelac

Posao: Važno je postaviti jasne ciljeve i organizirati svoje zadatke kako biste ostali produktivni.

Ljubav: Iako možda neće sve teći glatko, važno je da ste oboje spremni saslušati jedno drugo i sve će se brzo riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani,…

Jarac

Posao: Iskoristite podršku koja vam se nudi u ovom razdoblju i prihvatite prilike koje će se ukazivati.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. oktobar 2021. godine

Ljubav: Očekuje vas povoljnija klima kada je u pitanju ljubavna sfera. Planirajte noćni izlazak, družite se kod sebe, okružite se pozitivnim ljudima.

Zdravlje: Mogući su respiratorni problemi.

Vodenjak

Posao: Nema razloga za brigu, ako se držite svog dijela posla i radite bez preskakanja zadataka.

Ljubav: Slobodni Vodenjak – netko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresiran za vas.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Prije svega, važno je da kvalitetno i odgovorno završite započete poslovne obveze, a tek onda se posvetite brojnim planovima za nove profesionalne pothvate.

Ljubav: Budite uporni, pokušajte izaći negdje van i dobro se provesti.

Zdravlje: Mogući bolovi u mišićima i kostima…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more