IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUADA Zoronjić više nije odbornica GP URA: Moje političko razmišljanje suprotno od njihovog… (foto)

Odbornica u Skupštini opštine Bijelo Polje Suada Zoronjić obavijestila je odbornike bjelopoljskog parlamenta da je dobila status samostalne odbornice.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27, 03. 2024… 09: 22…  SUADA Zoronjić više nije odbornica GP URA: Moje političko razmišljanje suprotno od njihovog… (foto)

“Nijesam članica Građanskog pokreta URA, a iz kluba odbornika u SO Bijelo Polje izašla sam još u septembru prošle godine”, saopštila je Zoronjić. 

Zoronjić kaže da je obavijestila Skupšinu opštine Bijelo Polje da će svoj dalji politički angažman nastaviti kao nezavisna odbornica.

“I to posvećena borbi za pravičnost, toleranciju, bolji društveni položaj žena, bolji životni standard građana, zdravu životnu sredinu i ukazivanje na društvene devijacije kojima su mnogi skloni”, rekla je Zoronjić.

Čitaj još:   GORI LOKAL, EKSPLOZIJA U SAVAMALI: Napadač razbio izlog, bacio Molotovljev koktel, oglasio se VLASNIK... (foto)

Ona je u Skupštini Crne Gore u prošlom mandatu bila poslanica GP URA.

Zoronjić je naglasila da sa partijom u kojoj je bila veći dugo nema nikakvu komunikaciju jer je njeno političko razmišljanje potpuno suprotno od njihovog

izvor Portal analitika.ma

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more