IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPAD HULIGANA U BEOGRADU: UBIJEN BRAT MINISTRA VOJINA MIJATOVIĆA- Izboden nožem dok je pokušavao SPASITI SINA… (foto)

U poslijepodnevnim satima u Beogradu ubijen mlađi brat potpredsjednika Vlade FBiH i federalnog ministra Vojina Mijatović…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 26, 05. 2024… 00: 42… NAPAD HULIGANA U BEOGRADU: UBIJEN BRAT MINISTRA VOJINA MIJATOVIĆA- Izboden nožem dok je pokušavao SPASITI SINA… (foto)

On je pokušao da zaštiti svog maloljetnog sina od grupe huligana, koja je, prema dostupnim informacijama, potom nasrnula na Mijatovićevog brata i izbola ga nožem.

Prema informacijama PRINTANIH MEDIJA on je pokušao da zaštiti svog maloljetnog sina od grupe huligana, koja je, prema dostupnim informacijama, potom nasrnula na Mijatovićevog brata i izbola ga nožem.

Napad se dogodio na Karaburmi, oko 15.10 sati.

Čitaj još:   PODGORICA- Danas sjednica Skupštine: ANDRIJU Mandića biraju za predsjednika parlamenta, stigao i mandatar MILOJKO Spajić... (foto, video)

Policija je brzo reagovala i privela osumnjičenog. Istraga je u toku, a ministar Mijatović je na putu za Beograd

Napad se dogodio na Karaburmi, oko 15:10 sati. Policija je brzo reagovala i privela osumnjičenog. Istraga je u toku, a ministar Mijatović je na putu za Beograd.

izvor (SB)

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   BRAVO ZA BIH "ZMAJICE" MEĐU NAJBOLJIH 12 NA SVIJETU: Nastavite da vjerujte u ove djevojke, idemo dalje pisati historiju... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more