IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB, NAPADNUT MILORAD PUPOVAC: Političara gađali hranom po pijaci…

Predsjednik SDSS Milorad Pupovac napadnut je u Zagrebu na jednoj lokalnoj pijaci, kada su ga gađali hranom…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti… petak, 28.09.2018… 19: 19… ZAGREB, NAPADNUT MILORAD PUPOVAC: Političara gađali hranom po pijaci…

“Prema jačini i preciznosti udarca prof. dr. Milorad Pupovac pretpostavlja da je hrana bačena na njega sa jednog od bližih stolova za kojima su bili gosti restorana „Amfora“”, navodi se u saopštenju njegove stranke.

Kako se dalje navodi, “ovo nije prvi, ni verbalni, ni fizički nasrtaj na Milorada Pupovca, ali jeste prvi koji je uključivao i jednog od njegovih najbližih stranačkih suradnika, Borisa Miloševića. S obzirom na to da se ovaj napad dogodio pred brojnim ljudima i na mijestu na kojem se zastupnici Pupovac i Milošević gotovo svakodnevno kreću, on u sebi sadrži ne samo bezobzirnost već i karakter potencijalno opasnog fizičkog napada na njih”.

Čitaj još:   ZAGREB: Poslije izraelskih aviona i američkih helikoptera, stigla i dva "blekhoka" od 50 miliona dolara...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je žao zbog svega što se dogodilo poslaniku Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u hrvatskom Saboru Miloradu Pupovcu, ali da neće da “doliva ulje na vatru loših odnosa Srba i Hrvata”.

Vučić je novinarima u Nišu kazao da će večeras pozvati telefonom Pupovca da bi od njega čuo šta se dogodilo. On je rekao da su emocije uvijek uzavrele kada se ogovori o odnosima Srba i Hrvata, ali da je njegova poruka pomiriteljska jer od sukoba niko neće imati korist…

http://iBalkan.net

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

Komentariši