ŽERA I CRVENA JABUKA IZAZVALI, BURU EMOCIJA: Koncert za pamćenje, svi pjevali kao JEDNO!

Prepuna dvorana bila je ispunjena najlepšom emocijom koju su muzičari kroz vanserijske hitove emitovali svojoj publici…

TROGIR:Regija, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 21.12. 2018… 19: 39… ŽERA I CRVENA JABUKA IZAZVALI, BURU EMOCIJA: Koncert za pamćenje, svi pjevali kao JEDNO!

Crvena Jabuka napravila je koncert za pamćenje … Crvena jabuka nastupila je u četvrtak, u punoj kuli Kamerlengo.

Da su jedan od rijetkih bendova koji su na sceni preko 30 godina i čije pjes-me sluša i staro i mlado, pokazali su, u sklopu ljetne turneje, pred brojnom trogirskom publikom.Uvijek se rado vraćam u Trogir i drago mi je da sam ovo ljeto već nastupao na festivalu Slavuji Kamerlenga Vinko Coce. Vinka sam mnogo volio i uvijek je u mom srcu, kazao je Žera i dodao kako je trogirska kula Kamerlengo jedinstvena pozornica .

Čitaj još:   VUČKO, OVAJ ŠAMAR, DUGO ĆE PAMTITI: Na sjednici Vijeća sigurnosti UN- a samo Rusija i Kina stali uz Srbiju...

Na trosatnom koncertu, sve generacije pjevale su u glas njihove pjesme, a uz Dražena Žerića Žeru na scenu se popeo i mladi Borna Kurolt, trogirska Zvjezdica. Zajedno su otpjevali pjesmu “Ti znaš” i pobrali tako gromki pljesak publike.

-Ovo mi je prvi puta da nastupam s bendom i moram priznati da sam oduš-evljen sa Žerom. Hvala mu što mi je omogućio da zajedno nastupimo, kazao je Borna i zahvale zamjeniku gradonačelnika Radovanu Sladi-Šiloviću koji je inicirao zajednički susret Zvjezde i Zjezdice, Žere i Borne.

Prepuna dvorana bila je ispunjena najlepšom emocijom koju su muzičari kroz vanserijske hitove emitovali svojoj publici…

http://iBalkan.netKomentariši