IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u gužvi, Biku treba promjena, Blizanci odlično, promjene za Raka, prijatne vijesti za Lava, Djevica uspješna, Vagi ide posao, Škorpija nezadovoljna, Strijelac u problemu, dobar dan za Jarca, Vodoliju brinu finansije, a Ribe intuitivne. Ovo je horoskop za danas 20. april 2019. godine.

OVAN


Dobijate sve više novih naređenja i vaš manjak discipline i poslušnosti vam je trenutno najveći poslovni problem. Period koji vam predstoji je jako povoljan na planu ljubavi. Danas vas čeka lijepo iznenađenje. Bavite se sportom.

BIK


Postaje vam jasno da neke probleme nećete moći sami u skorom roku da riješite. Razmišljate kom prijatelju ili kolegi možete da se obratite za pomoć. Danas je dobar dan da uđete u novu vezu. Skloni ste melanholiji.

BLIZANCI


Budite spremni na iznenađenja. Došao je kraj statičnoj atmosferi koja je vladala u vašem poslovnom okruženju i dolazi vrijeme promjena. Pravo je vrijeme da se pomirite sa voljenom osobom. Psihosomatski problemi.


RAK


Nalazite se pod velikim stresom i brinete zbog očekivanja koja niste uspjeli da ispunite. Pitate se kakve će to sve posledice povući za sobom. Čeka vas jako lijepo novo poznanstvo u skoroj budućnosti. Redovnije jedite.

LAV


Probleme koji vas veoma muče ćete riješiti dosta lakše nego što očekujete. Danas vam je veoma povoljan dan na poslovnom planu. Jedna osoba počinje da okupira vašu pažnju više nego bilo ko do sad. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   GOTOVO JE Gotovo: Zoran Milanović, novi predsjednik Hrvatske... (foto)


DJEVICA


Uspjeh vam je nadohvat ruke. Ako danas svaki potez povučete promišljeno imaćete dosta razloga da budete zadovoljni i ponosni. Odlučili ste da konačno stavite tačku na vezu koja vas već dugo opterećuje. Prijala bi vam masaža.


VAGA


Danas ćete imati manje neočekivan komplikacije, ali ćete ih sigurno riješiti uz dovoljno smirenost. Ne prenagljujte ni u čemu. Trebaće vam dosta vremena da osvojite osobu koja vam se dopada. Koljena su vam osjetljiva.


ŠKORPIJA


Današnji dan vam je posebno povoljan na finansijskom planu. Možete da očekujete uspjeh ako se bavite bilo kakvim ulaganjem. Loša iskustva koja ste imali u prethodnoj vezi su ostavila toliko dubok trag u vama. Imate puno energije.

STRIJELAC


Ne dopušta te da vam se bilo ko miješa u posao ili govori šta da radite jer ste jako sigurni u svoje sposobnosti. Svojoj okolini djelujete arogantno. Moguće je da ćete sresti osobu koja će promjeniti vaš život. Zdravlje vam je jako dobro.


JARAC


Budite oprezni i sa rezervom prihvatajte sve što neko pokušava da vam nametne. Moguće je da će se u krugu vaših prijatelja neprimjetno pojaviti osoba koja će vam se svidjeti. Povećajte unos magnezijima i kalcijuma.


VODOLIJA


Čeka vas težak dan u kom bi najbolje bilo da izbjegnete sve rizične situacije i donošenje velikih odluka. Teško vam je da se suočite sa nekim stvarima pa radije bježite od svega. Isto važi i za vašeg partnera. Problemi sa glavoboljom.

Čitaj još:   DANAS RED SUNCA, RED KIŠE: Sunčano i oblačeno, ovo je vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)


RIBE


Faktor sreće je na vašoj strani i bilo bi dobro da iskoristite današnji dan za rješavanje nedoumica u vezi posla sa kojima do sada niste znali šta ćete. Ukoliko ste u vezi, danas možete da očekujete lijep dan. Zdravlje vam je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši