Budućnost VRAĆA titulu ABA lige, evo i zbog ČEGA! (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Čelnici Podgoričana, stiže novi zahtjev crnogorskog tima je jasan, HITNO poništavanje finalne serije!!!

PODGORICA:Crna Goga, Sport, Košarka,vijesti, srijeda…24.04.2019…08:52… Budućnost VRAĆA titulu ABA lige, evo i zbog ČEGA! (foto) 

Snimci prije početka i tokom poslednje finalne utakmice plej- ofa ABA lige, koji su obišli region, jasno su pokazali da zbog napada domaćih navijača na igrače KK Budućnost VOLI, nisu postojali uslovi za normalno odigravanje te utakmice.

KK Budućnost VOLI će se obratiti Skupštini tj. klubovima koji su članovi i vlasnici ABA lige sa jasnim zahtjevom da finalna serija ovo godine poništi . 

Dodatno, biće upućen zahtjev da se u periodu početka nove sezone usvoje nove propozicije ABA lige koje će propisati drastične kazne za one klubove koji na svojim utakmicama dozvole i dijelić onoga što je KK Crvena Zvezda MTS na poslednjoj utakmici priredila svom sportskom rivalu ekipi KK Budućnost VOLI. 

Čitaj još:   Rajko "pao" u Kolumbiji: Radio na plantaži koke, našli mu 10 kila kokaina...

Nova pravila takmičenja bi morala eliminisati situacije da igrači a i tokom utakmice, umjesto o vrhunskim sportskim rezultatima, razmišljaju o svojoj ličnoj bezbednosti.

Kako je na toj utakmici, između ostalog, eskaliralo rasističko a i kao serija nacionalističkog navijanja domaćih navijača, dužni smo da o svim detaljima cijele finalne serije obavijestimo i Euroligu…

Očigledno je da su predstavnici ABA lige, ali i sudije delegat u potpunosti podlegli pritisku navijača i rukovodstva KK Crvena Zvezda MTS i da su oni jednako kao i naši igrači i stručni štab bili uplašeni za svoju bezbjednost.

U takvoj situaciji procijenjeno je da je bolje da odigramo utakmicu i da se naši igrači bezbijedno vrate u Podgoricu.

Očigledno da bi svaki drugi scenario doveo do eskalacije nemilih dogadjaja u dvorani ‚Pionir‘ i ugrozio njihovu bezbjednost, stoji u danas objavljenom saopštenju Budućnosti…

Čitaj još:   Marko Miljković, ušao u Zadrugu: Evo sa kim se nije pozdravio, reakcije koje će vas začuditi... (foto i video)

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši