IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZADNJA MIS JUGOSLAVIJE: Živi u Emiratima i ima troje djece, druži se sa svjetskim facama… (foto)

Ana Šargić titulu misice ponela je 2000 godine. Na svjetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20…

EMIRATI: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31. 07.2019…  11: 57…  ZADNJA MIS JUGOSLAVIJE: Živi u Emiratima i ima troje djece, druži se sa svjetskim facama… (foto)

“Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis svijeta. Na izboru je bilo preko 110 ljepotica iz cijelog svijeta, a ja sam uspjela da se probijem u top 20 i izborim za nevjerovatno 11. mjesto. Nakon uspješnog plasmana na svjetskom izboru prava velika vrata svijeta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala”, izjavila je svojevremeno Ana…

Danas, živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dvije ćerke i sina. Živi na relaciji Dubai- Beograd- Berlin, a prema njenom Instagramu jasno je da vodi veoma aktivan društveni život.

“Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dvije godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumjeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu”, govorila je ona i prije nego što je rodila sina. 

Čitaj još:   CURE DETALJI TUČE U CENTRU SARAJEVA: Elvir Sejfić ubio muškarca, pa automobilom jurio za Planjom... (foto)

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji, i još uvijek je prava ljepotica. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru…

Druži sa svjetskim facama, a često umije da objavi i koju fotografiju sa nekog luks druženja...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši