IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO JE TO ZNAO: Lepa Brena prodaje PLJESKAVICE, pored Granda drži i BRZU HRANU…

Lepa Brena, žena koja je stekla milione, vlasnica je kioska brze hrane koji iz godine u godinu uglavnom pravi gubitke u poslovanju…

NOVI SAD: Srbija, Ekonomija, Putovanja, Znimljivosti, vijesti, subota, 03. 08 .2019… 13: 57…  KO JE TO ZNAO: Lepa Brena prodaje PLJESKAVICE, pored Granda drži i BRZU HRANU…

Da li možete da vijerujete da Lepa Brena punih 26 godina prodaje pljeskavice i drugu brzu hranu na šalteru? Jedan mediji iz regiona, naime, došao do podatka da je gazdarica “Granda” još od 1993. godine vlasnica malenog kioska u Bulevaru oslobođenja u centru Novog Sada!

Brena je neko ko vrlo rado priča o svojim uspjesima, pogotovo na poslovnom planu.

Sve smo čuli o karijeri dugoj 37 godina, mnogim anegdotama, ali i problemima koji su je kroz život pratili, ubeđeni da sve znamo o njoj. Ipak, isplivao je i ovaj detalj, vrlo zanimljiv.

Lepa Brena, žena koja je stekla milione, vlasnica je kioska brze hrane koji iz godine u godinu uglavnom pravi gubitke u poslovanju.

Prema podacima iz APR, u 2013. godini njena “pljeskara” zabiležila je gubitak od 870.000 dinara. To je iznos zbog kojeg bi i mnogo veće firme stavile ključ u bravu, pa je čudno zašto to nije uradila i ona, jer je kiosk registrovan kao mikropreduzeće sa šestoro zaposlenih.

Prvi put čujem da Brena prodaje pljeskavice. To je nemoguće! Zaista je smiješno da se, pored tolikog novca koji zarađuje od pjevanja i drugih poslova, kao i “Granda”, ona bavi i prodajom brze hrane.

Čitaj još:   POMORAC ISKRCAN S BRODA ZBOG KAPETANA iz Beograda: Ne voli Crnogorce i Cetinjane... (foto)

Još mi je čudnije da za to niko ne zna skoro 30 godina. Mogao bih da shvatim da ona od toga zarađuje mnogo para i da joj je to neka sigurnost, ali u ovom slučaju, ona još gubi novac.

Postoji mogućnost da je ona to otvorila jer se plašila da će stati posao s pjevanjem, ipak je to bila 1993. godina, vrijeme inflacije i sveg haosa u regionu. Ali opet, znam sve o njoj, čudno mi je da mi nikada nije rekla za tu brzu hranu – rekao nam je jedan od njenih saradnika.

Zbog čega je Brena izabrala da baš u Novom Sadu drži kiosk?

Objašnjenje možda leži u tome što je živelja u tom gradu u periodu kada je nastupala sa Slatkim grijehom, s obzirom na to da je njen prvi saradnik i osnivač pomenute grupe Saša Popović rođeni Novosađanin.

Poslije pjevanja, Brena je najviše novca zaradila od “Grand produkcije”, čiji je bila suvlasnik do prije nekoliko godina, a ona i Saša Popović većinski dio ove kompanije prodali su za 15 miliona eura.

Pored toga, ona zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem posjeduje i laundž bar (kafić i restoran) na Zlatiboru, a ranije su bili uvoznici jednog poznatog energetskog pića, kao i automobila jednog američkog proizvođača.

Čitaj još:   TAJNA LJUBAV: Procurila fotografija o ljubavi Lepe Brene i Gorana Bregovića, LJUBAVNİCİ su se skrivali...

Takođe, i njihov mlađi sin Viktor vlasnik je restorana u samom centru Beograda, dok je Filip donedavno bio u poslu s jednim restoranom…

izvor Espreso.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši