IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJE U BANJI: Izašao da pomogne, pa ga zgazio pijani vozač, kome je stao, a on pobjegao… (foto)

Poginuo kada je na njega naletio automobil bmv kojim je upravljao sa 2,2 promila alkohola u krvi, stradao dok je mijenjao gumu na “zastavi 101”, a kome se našao da pomogne pobjegao poslije udesa…

NIŠKA BANJA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 22: 57…  TRAGEDIJE U BANJI: Izašao da pomogne, pa ga zgazio pijani vozač, kome je stao pobjegao…

Stefan Kocić poginuo je oko tri sata ujutru na ulazu u Nišku Banju, dok je pomagao nepoznatom čovjeku da promjeni gumu na kolima. Na njega je automobilom BMV naletio vozač D. M. (27), koji je, kako nezvanično saznajemo, imao 2,2 promila alkohola u krvi.

Policija ga tereti i za niz saobraćajnih prekršaja, jer je registracija za BMV kojim je upravljao istekla još prije godinu dana. Prema informacijama iz MUP, utvrđuje se gdje je D. M. bio prije nesreće jer je više puta mijenjao iskaz, ali pretpostavlja se da je bio u provodu.

Sa mjesta nesreće, malo nakon nemilog događaja, pobjegao je vozač “zastave 101” kome je pukla guma. On je, saznaju medija, vozio neregistrovani auto, takođe pod dejstvom alkohola, a pritom je bio zaustavljen na mjestu koje nije predviđeno za to. Kako su nam rekli očevici, riječ je o muškarcu starom oko 30 godina. U PU Niš kažu da zasada nemaju informacije o čovjeku iz “stojadina”.

Čitaj još:   Erdogan u Vašingtonu: Borba protiv teroristista FETO- a glavna tema razgovora s Trumpom...

Biljana Kocić, majka nastradalog mladića, u šoku poslije stravičnih vijesti, jedva govori.

– Vraćala sam se iz noćne i vidjela Hitnu pomoć i policiju, pa sam shvatila da se nešto dešava – priča Biljana. – Među okupljenima sam spazila supruga i sledila se, ali nisam ni slutila na ono najgore. Pitala sam da li će Stefana operisati, hoće li se izvući, da li je lakše povređen. Nadala sam se… ali muž je samo spustio pogled i zaplakao. Neko je tada rekao da je moj sin poginuo na licu mijesta.

Kako je ispričala Biljana, njen sin je toga jutra završio noćnu smijenu i krenuo sa kolegom do benzinske pumpe da kupi sok i cigarete. Vraćajući se kući, vidio je zaustavljenog “stojadina” i muškarca koji ih je zamolio da mu pomognu da zamijeni gumu. U trenutku dok je držao točak, velikom brzinom, direktno na mladića, naletio je auto za čijim je volanom bio D. M.

OD zadobijenih povreda Stefan je preminuo na mjestu, dok je D. M. sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar, ali je ubrzo pušten. Nakon toga mu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog teškog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja…

Čitaj još:   MAHIR PORED STATUE DOBIJA AUTO, DVIJE PJESME: Ali ne i obećani stan, Popović otkriva zašto! (foto i video)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši