IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODRŽAN Memorijalni turnir ”SENAD SENKO LJAJIĆ” U ČAST ČOVJEKU KOJI JE ŽIVIO ZA FUDBAL I SVOJ GRAD

Revijalna fudbalska nadmetanja ,obilježila su memorijalni turnir “Senad Ljajić”, nazvan po čovjeku koji je živio za fudbal i svoj Novi Pazar. Pamtimo Senada Senka Ljajića po jednostavnosti, velikodušnosti i iskrenom, gotovo dječačkom osmjehu. I promovišimo fudbal, iako je on taj zadatak obavljao predanije od svih nas.

Upravo je zato memorijalnim turnirom “Senad Ljajić” na novopazarskom rekreacionom centru otvoren fudbalski teren sa vještačkom travom. U okviru turnira umjeće su pokazale četiri ekipe, sačinjene od dugogodišnjih prijatelja Senka Ljajića, ljudi iz političkog, kulturnog i javnog života Novog Pazara.

Ekipe su činili članovi FK “ORA”, FK “Opštinar”, FK “Merhamet city” i FK “En- Bi -Dži čaršijski”.

Na prvom memorijalnom turniru ” Senad Ljajić”, rezultati na terenu ostali su u drugom planu ali su za najbolje obezbjeđene diplome i pehari.

Igrači ekipe En Bi Dži Čaršijski pobjednici su prvog Memorijalnog turnira Senad Ljajić.

Pred više stotina gledalaca, oni su u finalu savladali tim ORA sa 3:2, dok je u meču za treće mjesto Merhamet City pobjedio ekipu Opštinar sa 5:1.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšeni DŽEPAROŠI na pijaci

Prethodno je u polufinalu ORA dobila Merhamet City rezultatom 2:1, a En Bi Dži Čaršijski slavio je protiv Opštinara sa 4:2.

Najbolji igrač turnira koji je okupio četiri ekipe bio je Sead Brunčević iz šampionskog tima En Bi Dži Čaršijski, najbolji strijelac je Nermin Škrijelj, a golman Muzafer Zahitović (ORA).

Na turniru je nastupio veliki broj sportista i ličnosti iz kulturnog i javnog života Novog Pazara, među kojima je bio i gradonačelnik Nihat Biševac.

Opremu za novi teren u okviru rekreacionog centra, objezbedilo je Ministarstvo omladine i sporta Republike Turske.

Odeljenje za informisamje grada Novog Pazara i RTVNP

http://iBalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši