IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2019. godine

Rezultati za Ovna, Bik zavodljiv, Blizanci pronalaze rješenja, Rak nježan, Vaga kobna za Lava, Djevica spremne za biznis, avanture pred Škorpijom, Strijelcu vrijeme za ulaganje, problemi za Jarca, Vodolija u novoj priči, a Ribe pucaju od energije. Ovo je dnevni horoskop za 22. oktobar 2019. godine.

OVAN

Ukoliko sada pokažete da ste odgovorni i posvećeni poslu, na duže staze ćete ubirati nagrade i pohvale. Jako vam smetaju okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom i želite da ih promjenite. Manji problemi sa grlom.

BIK

Ukazaće vam se prilika da dođete do boljeg radnog mjesta. Posvetite se svojim ambicijama. Moguće je da ćete primjetiti novu osobu u vašem bliskom okruženju. Nastupa povoljan period za početak veze. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Period stagnacije se kod vas konačno završava. Možete da očekujete da ćete dobiti priliku za napredovanje. Voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas i da je spremna da vam se posveti. Problemi sa vidom.

RAK

Današnji dan vam donosi puno izazova na ovom polju. Možete da očekujete manje poslovne probleme. U vašem bliskom okruženju se pojavljuje prilika za flert a sa tom osobom je moguć početak veze. Prijaće vam odmor.

LAV

Današnji dan bi mogao da vam donese neke manje komplikacije i otežanja kada je u pitanju vaše polje posla. Vodićete interesantan razgovor sa simpatijom. Kada se bolje upoznate shvatićete da ste jedno za drugo. Bavite se sportom.

Čitaj još:   MEMORANDUM i Kraj ”apostolata” Zdravka Krivokapića: Bajpas prema manjinskoj vladi uz podršku DPS- a... (foto, video)

DJEVICA

Ukoliko ste planirali poslovni napredak, ukazaće vam se prilika da ostvarite svoje ambicije. Dirnuti ste partnerovom posvećenošću zajedničkim ciljevima. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Dobro se osjećate.

VAGA

Danas biste veoma lako mogli da dođete do većih grešaka na poslovnom polju pa povedite računa o tome. Moguće je da postoji sukob između vas i voljene osobe koji nećete moći baš lako da prevaziđete. Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Polako vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti. Možete da očekujete pozitivne promjene. Imate osjećaj da voljena osoba nije sasvim posvećena vašoj vezi i to vaše negativno predosjećanje vam se ne dopada. Problemi zbog stresa.

STRIJELAC

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne odluke. Spremni ste za promjene koje su ispred vas. Današnji dan vam donosi manje rasprave sa voljenom osobom ali ne bi trebalo da bude problema. Povedite računa o stomaku.

JARAC

Skloni ste tome da neke stvari preuveličavate. Potrudite se da mijenjate negativan stav koji imate na poslu. Voljeli biste da ostvarite nov ljubavni odnos ali za sada na vidiku nemate neku novu priliku. Moguć je manji pad imuniteta.

VODOLIJA

Moguće je da niste dobili podršku od strane poslovnog okruženja i da vam se zato napredovanje odlaže. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo. Uskoro će vam se otvoriti i mogućnost za početak veze. Problemi sa zglobovima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. maj 2023. godine

RIBE

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa poslovnim saradnicima danas. Upoznajete zanimljivu osobu koja vam pokazuje da je spremna da sa vama proba nešto novo. Mogući su problemi sa alergijama.

.http://ibalkan.net

.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši