IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL POTRESA POLICIJSKU UPRAVU NOVI PAZAR: GDJE JE ŠEST KILA DROGE? Čovjek priznao da ima 10 kg, a u Beograd stiglo 4 kg?

NOVI PAZAR – Pripadnici PU Novi Pazar ovih dana, navodno muku muče jer u Beograd nisu dostavili cijelu količinu zapljenjene droge objavljeno je na FB stranici Bošnjaci.

Kako piše Sandžakhaber, u skorašnjoj akciji zaplene droge, izmjereno je oko 10 kilograma, a uhapšeni je potpisao i sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice. Međutim, kada je zapljenjena droga stigla u centar u Beogradu utvrđeno je da fali skoro 6 kila opojne supstance, dodaje novopazarski portal.

“Nasi dobro upuceni izvori kazu da se ta droga vec uveliko diluje na ulicama objavljeno je na FB stranici Bošnjaci uz dodatak da će biti nastavljeno.

“Pripadnici MUP-a iz Beograda provjeravaju šta se zapravo desilo. Eksperti iz PU Novi Pazar vade se da im je vaga bila namještena na unce (američki sistem mjerenja), ali opet i pod tom mjernom jedinicom fali” dodaje Sandžakhaber. Zasad nema zvanične potvrde ovih navoda.

Čitaj još:   RAZLOG, ZAŠTO JE, TURČIN UBIO ŠABANA: Nije alkohol...

izvor: Kurir.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši