IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVIH DEVET, DRŽAVLJANA SRBIJE, SU NA CRNOJ LISTI SAD: Amerikanci, im zamrznuli svu imovinu i novac… (foto)

Pod novim sankcijama i nekoliko kompanija…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09: 12, 21: 55… OVIH DEVET, DRŽAVLJANA SRBIJE, SU NA CRNOJ LISTI SAD: Amerikanci, im zamrznuli svu imovinu i novac…

DAKLE Oni su dodati na listu jer se povezuju sa Slobodanom Tešićem, trgovcem oružjem, koji se od početka godine nalazi na toj listi…

Na proširenoj listi našli su se Tešićev zastupnik u međunarodnoj trgovini Goran Andrić, koji direktno ili indirektno upravlja kompanijom “Velkom Trejd” Beograd i koji osim srpskog ima i državljanstva BiH i Velike Britanije.

Na listi su i direktor i sekretar kompanije “Finrost” na Kipru i predstavnik kompanije “Falkon stratedžis” Esad Kapidžić, generalni direktor “Partizan tek”, “Tehnoglobal sistems” Beograd Nebojša Šarenac, kao i direktor “Partizan tek” Zoran Petrović.

Na listi su i vlasnik kompanije “Vektura trans” Milan Subotić, predstavnik kompanije “Araneks” Želimir Petrović, vlasnik 50 odsto kompanije “Falkon stratedžis” Sreten Cvjetković i direktor “Tehnoglobal sistems” Ljubo Maričić.

Čitaj još:   PORUKA ZA MILA DODIKA: "Približava se smjena u Predsjedništvu BiH, SMJESTIT ĆEMO TE U …”

Na listi se nalaze i kompanije “Munstorm enterprajzis” i “Tardigrejd limitid” sa Kipra, kao i “Biznis diverziti limitid” u Hongkongu.

Imovina navedenih lica i kompanija koje se nalaze u SAD blokirana su.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši