IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PADE SNIJEG, AL’ VEĆ SUTRA: Očekuje se promjena vremena… (foto)

Oblačno sa snijegom, zbog udara vjetra upaljen žuti i narandžasti meteoalarm…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 05.01.2020, 11: 04… PADE SNIJEG, AL’ VEĆ SUTRA: Očekuje se promjena vremena…

Danas će u našoj državi biti oblačno. “Većina padavina u ranim jutarnjim satima. U nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Prije podne većinom prestanak padavina”, javljaju iz FHMZ-a.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica -9 stepeni, Bihać i Zvornik -2, Ivan Sedlo -1, Bugojno i Sarajevo 0, Prijedor, Sanski Most i Srebrenica 1, Banja Luka, Livno i Tuzla 2, Doboj i Gradačac 3, Grude i Široki Brijeg 6, Trebinje 7, Mostar 8, Neum 10 stepeni. Atmosferski pritisak je u Sarajevu iznosio 947 milibara, za 5 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme povremeno sa susnježicom ili slabim snijegom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 2 stepena.

Sutra vedro. Osim na istoku Bosne, gdje će biti oblačno.

Čitaj još:   MILOJKU NE IDE DOBRO, IZDAO GA I UJAK: Metodije sa Rajom putuje u Nebesku Srbiju, a Spajić dobio DIK!

U utorak u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano. Od poslijepodnevnih sati naoblačenje sa sjevera će zahvatiti cijelu zemlju, ali padavine se ne najavljuju.

U srijedu oblačno. Biće i malo vjetra. Temeperature u narednim danima -8 do 13°C. Ovo prvo u Bosni sutra ujutro, a drugo se odnosi na Hercegovinu u srijedu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši