IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE NOVI SNIJEG: Evo gdje će, padati narednih dana… (foto)

Krajem dana i tokom večeri, ponegdje na jugu i zapadu slaba kiša, jutarnja temperatura od -1 do 4, a najviša dnevna od 5 do 15 stupnjeva…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 11. 02. 2020… 07: 45… STIŽE NOVI SNIJEG: Evo gdje će, padati narednih dana… (foto)

Iz FHMZ-a su naveli i to kako nas očekuje izrazito toplo vrijeme za ovo doba godine gdje će se danas temperature kretati od 6 do 12, a na sjeveru BiH i do 17 stepeni celzija.

U jutarnjim satima kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na zapadu Bosne. Poslijepodne kiša se očekuje na istoku, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. U večerenjim satima može biti i malo snijega.

Vjetar umjeren, a tokom dana na momente i pojačan u skretanju na sjeverni smjer. Jutarnja temperatura od 3 do 9, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

Sutra će u BiH biti i dalje umjereno do pretežno oblačno vrijeme te se također očekuje umjereni vjetar, pogotovo u sjevernim područjima. Mi smo i za sutra izdali žuto upozorenje, pogotovo u centralnim i sjevernim dijelovima, s tim da u jutarnjim satima slabe kiše može biti u Hercegovini i na zapadu Bosne, a poslijepodne i na istoku i sjeveroistoku. Tako da će i sutra biti visoke temperature, najviša dnevna između 10 i 16 stepeni”, istakli su.

Čitaj još:   SAMIR NURKIĆ, U UMAGU ZASVIRAO HARMONIKU NA PLAŽI: Oduševio kupače, napravio nezaboravnu feštu, dobio je i bakšiš! (foto i video)

U četvrtak ujutro umjereno do pretežno oblačno. U ostatku dana sunčanije. Krajem dana i tokom večeri, ponegdje na jugu i zapadu slaba kiša. Jutarnja temperatura od -1 do 4, a najviša dnevna od 5 do 15 stupnjeva.

U petak oblačno vrijeme. Tokom dana kiša ili susnježica. U planinskim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od -1 do 4, dnevna od 4 do 10 stupnjeva…

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more