IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Marina Tucaković, otkrila kako je DOBILA RAK: Evo šta je IGNORISALA… (foto)

ZNALA SAM DA SAM BOLESNA, ALI IMALA SAM SAMO JEDAN SIMPTOM!

BEOGRAD: Regija, Resepti, Zanimljivosti, vijesti, subota, 22: 02, 2020… 21: 59…  Marina Tucaković, otkrila kako je DOBILA RAK: Evo šta je IGNORISALA… (foto)

Nakon što je saznala da ima rak, povukla se iz javnosti, a da liječenje ide u dobrom smjeru najbolje pokazuje to što se Marina vraća poslu, pa je već napisala nekoliko tekstova za domaće pjevače. Marina je sada otkrila koji simptom je imala

– Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svijesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mjestu – ispričala je nedavno Marina.

Čitaj još:   CETINJE: Joanikije i Porfirije na CT, počelo ustoličenje... (foto i video)

Autorka brojnih hitova kaže da sluša savjete ljekara, ali da nikako ne može da se odrekne svog najvećeg poroka – cigareta.

Duhan nisam ostavila ni sada kad imam upalu pluća. Doktor mi stalno priča da treba to da batalim, ali ja ne mogu. To je jedini porok koji imam i nema šanse da ga se riješim. Smanjila sam broj cigareta u toku dana, a i to je bitno. Jedem dosta voća i povrća i pijem sokove od aronije i cvekle – priča Marina, kojoj je prije dvije godine otkriven rak dojke...

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more