IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić uputio poruku GRIGORIJU: Razmisli vladika šta radiš u mantiji… (foto)

SVAKOG DANA Vučić se obraća javnosti iz zgrade Predsjedništva…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 05: 03. 2020… 14: 21… Vučić uputio poruku GRIGORIJU: Razmisli vladika šta radiš u mantiji… (foto)

Predsjednik Srbije Aleksadnar Vučić izjavio je da je vladika Frankfurski i Njemački izrekao “notornu neistinu” kada je inervjuu rekao da je vlast u Srbiji podržavala crnogrskog predsjednika Mila Djukanovića, na početku protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

“Nemam ništa protiv njegovih političkih ciljeva, ali ne bi bilo zgoreg da to ne čini u mantiji, ali i na to sam naučio”, rekao je Vučić, tokom obraćanja u zgradi Predsedništva.

Vučić je dalje rekao da vlast u Srbiji “nikad nije podržavala taj zakon, ni jednog sekunda, od prvog dana smo to pokazali”, kao i da podržava opstanak Srpske ckrve u Crnoj Gori.

Čitaj još:   Vic dana Plavuše o dječacima ...

Prema riječima samog Vučića, ova vlast je pokazala svoju podršku Srpskoj pravoslavnoj ckrvi, za koju je naveo da je veća nego bilo koja pomoć koja joj je pružena još od Drugog svijetskog rata...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Da Ibrahimović ne može da zakaže sjednicu, ne biste se toliko pomamili... (foto, video)