IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS i netrpeljivost i šovinizam vođe Levijatana prema bošnjačkim predstavnicima u Skupštini Srbije… (foto i video)

Pavle Bihalija, čovjek koji je spojio nemoguće jevrejsko poreklo i nacističke simbole, se vezuje se za veličanje nacističke ikonografije, upućivanje javnih pretnji i slanje nacionalističkih i antimigrantskih poruka…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 05. 08. 2020… 08: 11… UŽAS i netrpeljivost i šovinizam vođe Levijatana prema bošnjačkim predstavnicima u Skupštini Srbije… (foto i video)

Pavle Bihali, vođa ultra- desničarske organizacije Levijatan, a i koja je učestvovala na posljednjim parlamentarnim izborima, putem Twittera pozvao je na teroristički čin protiv bošnjačkih narodnih poslanika u Skupštini Srbije porukom “3, 2, 1” uz simbol bombe

Koriščenje amblema, istovetnih onima koje je koristio njemački Rajh a za Pavla Bihalija, čovjeka jevrejskog porekla, nije problematično. Njegova je tetovaža mrtvačke glave identična je simbolu SS divizije “Totenkopf”. Riječ je ozloglašenoj grupi čuvara konc logora, odgovornih za brojne zločine učinjene u Drugom svjetskom ratu, piše Nova.rs.

Prijetnje bošnjačkim predstavnicima u Skupštini javno je prvo osudio sam i administrator Facebook stranice Stari Dedo:

“Jasno je svima da se ne slažem sa politikom ovih četvero ljudi koji sjede u parlamentu ali to nije razlog da ne stanem u odbranu kada su ovakvi izlivi mržnje i šovinizma na djelu. 3, 2, 1 i bomba je ono što bi im poželio, (vjerovatno i uradio) Pavle Bihali, vođa Levijatana, nacista koji je spojio nemoguće – svoje jevrejsko porijeklo i nacistički krst u jedno.

Pavle Bihali, vođa Levijatana, nacista koji spoja nemoguće– svoje jevrejsko porijeklo i nacistički krst u jedno. Šovinista koji učestvovao na posljednjim izborima, onaj koji juri migrante, maltretira ih, prebija i pljačka, onaj koji želi jednonacionalnu Srbiju bez manjinskih naroda, kriminalac a i koji je odrastao uz zemunski klan, Arkana i Luku Bojovića, mora biti adekvatno kažnjen za ovakve prijetnje.

Čitaj još:   VELIKA TRAGEDIJA: Poznati PJEVAČ (41) pronađen mrtav u stanu... (foto i video)

Danas su prijetnje uperene prema njih četvero, sutra protiv bilo koga od nas”, navodi se u osudi napada na Facebook stranici Stari Dedo.

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   VUČIĆ I NJEGOVI NAJAMNICI KRENULI U DESTABILIZACIJU CRNE GORE: ANDERIJA Mandić prihvata ono što je MILOJKO Spajić iznio kao odbijenu ponudu... (foto, video)