IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. septembar 2020. godine

Ovan bez sreće u ljubavi, Bik pod lupom, Blizanci samuju, Rak se prepušta intuiciji, Lav u poslu odličan, Djevica pred ljubavnim izazovima, Vaga na kocki, prijatno popodne za Škorpije, nova bitka za Strijelca, Jarac nemi posmatrač, Vodoliju vodi intuicija, Ribe osjećaju moć. Ovo je dnevni horskop za 07. septembar 2020. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Nedavni događaji su vas opustili i sada ste mnogo srećniji nego što ste bili do sada. LJUBAV-Moguće je da imate tajnog obožavaoca, nekoga ko uzdiše za vam… Nije da vi to ne osjećate ali ipak se odlučujete da ignorišete. POSAO -Danas sve teče po planu. Nema briga. ZDRAVLJE-Odlično!

Bik 21.4.-21.5.

Povoljan dan da istražujete, da učite i da za promjenu po nekad saslušate i nečiji savjet. LJUBAV-Promjenlivog ste raspoloženja i to utječe na vašu vezu. POSAO-Preosjetljivi ste na sve što je vezano za vaš posao. ZDRAVLJE-Problemi sa varenjem.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Nešto iz prošlosti bi moglo da vas poremeti danas. neka vijest o osobi koja vam je bila draga ili sa kojom ste bili povezani. LJUBAV-Svedite svoju nestrpljivost na minimum. Ne raspravljajte se sa partnerom oko jednih te istih stvari, bar danas. POSAO-Iz nekih loših stvari može proizići i nešto dobro. ZDRAVLJE-Stabilno.

Rak 22.6. – 22.7.

Podrška na koju računate neće se odazvati ali to nije razlog da vi ne nastavite sa svojim planovima. LJUBAV-Ne prija vam nečije laskanje. POSAO-Nemojte se nikome pravdati ukoliko čvrsto vjerujete da radite ispravne stvari. ZDRAVLJE-Prolazna nervoza.

Lav 23.7.- 22.8.

Osjećate se ratrzano između želja i onoga što je najbolje uraditi sada, u ovom trenutku. Poslušajte svoje srce. LJUBAV– Bez dokaza da nešto predočite kao istinu, samo ćete ispasti smješni u očima partnera. POSAO-Ne upadajte u mračna razmišljanja kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE-Bolovi u stomaku.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. februar 2022. godine

Djevica 23.8. – 22.9.

Budite ono što jeste, nemojte se pred određenim ljudima ponašati drugačije od onoga kako se osjećate. LJUBAV-Pomalo ste prazni kada su osjećanja u pitanju. POSAO-Danas pripazite da vam ne promaknu bitne stvari, posebno ako nešto treba da potpišete. ZDRAVLJE-Neki od pripadnika znaka mogu imati probleme sa štitnom žljezdom.

Vaga 23.9. – 22.10.

Svjesni ste da ćete morati da podnesete i neku žrtvu zarad ostvarenja određenih planova. LJUBAV– Danas pustite mašti na volju…POSAO-Nije vam baš sve po volji kada je posao u pitanju. Neki će se čak osjećati i uvrijeđeno. ZDRAVLJE– Nervoza.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Promjenljivog ste raspoloženja i zbunjujete ljude oko sebe svojim ispadima i postupcima. LJUBAV-Kao da ste izgubili interesovanje za partnera. POSAO-Budite fer prema saradnicima. ZDRAVLJE-Stabilno ste fizički.

Strijelac 21.11.- 21.12.

Danas vam raspoloženje može pokvariti jedna sasvim nebitna osoba na prvi pogled ili ste vi sebe ubjedili da je nebitna. LJUBAV-Danas donesite odluku koju već duže vrijeme odlažete. POSAO– Preuzmite odgovornost za svoje postupke. I ne pokušavajte da se iza nekoga sakrijete. ZDRAVLJE-Bolovi u kostima.

Jarac 22.12.- 19.1.

Posvećeni ste nekim porodičnim stvarima, možda i previše u smislu da nekada ljude treba pustiti da sami biju svoje bitke. LJUBAV– Osjećate neku negativnu energiju kada je partner u pitanju. POSAO– Rado biste prespavali dan kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE– Osjetljivi zubi.

Čitaj još:   PRVI DAN BAJRAMA- UŽIVAJTE U SUNCU: Kad stiže nova promjena vremena i pad temperature… (foto)

Vodolija 20.1.- 19.2.

Osjećate da vas okruženje iscrpljuje, a zapravo ste vi ti koji su pokrenuli negativnu energiju. LJUBAV-Nemojte zanovjetati partneru ako ga imate. POSAO– Osjećate nesigurnost na poslu. ZDRAVLJE– Mogući su problemi sa snom.

Ribe 20.2.- 20.3.

Možda ćete imati neplanirane troškove, a to vas može na kratko izbaciti iz koloseka. LJUBAV– Ako ste u prošlosti uboli partnera u slabu tačku, danas bi mogao da vam to samo malčice vrati. POSAO– Priključite se nekoj humanoj akciji ako to neko važan od vas to bude tražio. dajte svoj doprinos u vidu svog vremena. ZDRAVLJE-Prolazna glavobolja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more