IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crna Gora u gostima uzela tri boda: Sokoli upisali drugi trijumf u grupi C Ligi nacija … (foto i video)

Najbolji fudbaleri Crne Gore večeras su gostovali u Luksemburgu u drugom kolu C divizije Lige nacija i u dva susreta sa gostujućeg terena odnijeli puni plijen i nalaze se na liderskoj poziciji…

LUKSEMBURG: Svijet, Sport, fudbal, Zanimljivost, vijesti, utorak…08.09. 20 20… 22: 53… Crna Gora u gostima uzela tri boda: Sokoli upisali drugi trijumf i lideri u grupi C Ligi nacija… (foto i video)

Crna Gora je kroz pakao stigla do podviga. Golman Mijatović do kraja prvo cijelu utakmicu čuvao nulu, Potom Bećiraj je sa bijele tačke dao i konačan udarac Luksemburgu…

Bila je to velika pobjeda Crne Gore nakon što je se više od 50 minuta patila u Luksemburgu.

Na kraju je stigla nagrađena- Fatos Bećiraj je donio tri boda iz penala koji je iznudio Sead Hakšabanović u sudijskoj nadoknadi.

“Hrabri sokoli” u dobrom raspoloženju ulaze u novi izazov u najmlađem a to je Uefinom takmičenju, pošto su prije tri dana savladali Kipar u Nikoziji 2:0.

Čitaj još:   HRVATI, Pred praznom Rujevicom: SELEKTOR ENGLESKE, POKLOPIO MODRIĆA...

BIO JE TO 90+2.min– GOOOOOL! Fatos Bećiraaaaaj! Iako nezasluženo, Crna Gora je pred novom pobjedom u Ligi nacija. Pogodak Bećiraja za selekciju poslije tri godine posta.

90+1.minut – Penal za Crnu Goru, Moris je srušio Bećiraja. Evo velike šanse za “sokole” da slave u Luksemburgu.

Prvo je bio 90.minut, četiri minuta iznosi sudijski dodatak….

Poluvrijeme u kome nije pilo golova na stadionu Žozi Bartel, a i nije bilo ni većih uzbuđenja do same završnice prvog dijela meča. Kapiten Jovetić ne dolazi do izražaja, odlično je pokriven, pa ni igra crnogorske selekcije nije bila na visokom nivou. 

Luksemburg: Moris,Jans, elimović, Žerson, Karlson, V. Til, Martins, Bareiro Martins, Sinani – O. Til, Rodrigez…
Crna Gora: Mijatović, Marušić,Savić,Vujačić, Raspopović, Vukčević, Kosović – Boljević, Jovetić, Hakšabanović– Islamović…

izvor ibalkan.net / agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more