IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVIĆ RAZOČARAN SITUACIJOM NAKON IZBORA: “Džaba smo krečili!”

Lider prosrpskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević objavio je na Twitteru da je Milan Marković kandidat za ministra poljoprivrede u novoj Vladi Crne Gore.

– Milan Marković, pomoćnik ministra Simovića, član Vlade DPS. U evidenciji sigurnog glasa DPS bio evidentiran kao sigurni glasač za izbore 30.08.2020.

Sad je kandidat za Ministra poljoprivrede!!!

Džaba smo krečili – napisao je Medojević, koji nije zadoviljan razvojem prilika nakon izbora s obzirom na to da, sasvim izvjesno, neće dobiti resor tajne policije koji je priželjkivao.

Medojević se oglasio na svom Facebook profilu i prije desetak dana, kada je napisao da Srbi u Crnoj Gori više vole svoje neprijatelje.

– Đe se povezah sa vama Srbima i opet izgubih. Umjesto da sam bio vaš neprijatelj i dilovao sa vlasnicima Vijesti. Sad bi me i više cijenili i bio bih poželjan u Vladi. Ovako…. ništa. Srbi u Crnoj Gori više cijene svoje neprijatelje, nego braću Crnogorce koji su bili uz njih kad im je bilo najteže – napisao je Medojević na Facebooku.

Čitaj još:   Više od TONE NARKOTIKA zaplenjeno od početka godine širom Crne Gore!

On ističe da se ponavlja zla kob srpstva.

– Sve što u ratu dobijete na bajonet i sa krvlju, u miru izgubite, kroz pregovore. Ovo se ne odnosi na našu braću Srbe iz DF. Mi smo naše bratstvo iskovali u borbi. Ne mogu nikako da shvatim da su za Crkvu važniji vlasnici Vijesti od mene – istaknuo je on.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more