IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Podgoričana sve VIŠE ZARAŽENIH koronom: Ne mogu da igraju ni za vikend … (foto)

Utakmica koja je trebala da se odigra prije dva dana nije se igrala i trenutno Podgorička Budućnost ima šest pozitivnih igrača na virus korona…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, Košarka, Zanimljivost, vijesti, srijeda…04. 11. 2020…19: 25… Podgoričana sve VIŠE ZARAŽENIH koronom: Ne mogu da igraju ni za vikend … (foto)

BUDUĆNOST- IGOKEA VEĆ JE BILO OTKAZANO! U redovima Podgoričana je sve VIŠE ZARAŽENIH koronom, ne mogu da igraju ni za vikend…

Budućnost nikako da se izbori sa korona virusom.Poslije otkazane utakmice protiv Cedevite Olimpije, Podgoričani neće na megdan ni Igokei u 6. kolu i to ABA lige jer prema poslednjim informacijama u svojim redovima imaju šest zaraženih košarkaša.

– Nakon otkazane utakmice sa Brešom koja je trebala da se odigra i to u utorak 2. novembra, odrađen je test članu ekipe za kojeg se sumnjalo sa može biti pozitivan zbog parametara koji su dobijeni i na prethodnom testu. Nažalost ova osoba je pozitivna i trenutno imamo šest ili brojnih pozitivnih na virus korona. Osoba asimptomatična nalazi se u izolaciji – navodi se u saopštenju Budućnosti.

Čitaj još:   VRIJEME DANAS: Na snazi narandžasti meteoalarm, u hladu temparatura i do 40 C ali biće i pljuskova... (foto)

Podgoričani nakon četiri odigrana kola imaju isto toliko pobjeda, dok Igokea ima četiri pobede i jedan poraz…

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more