IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRI U CRNOJ GORI: Medojević tvrdi da je Đukanović kupio Krivokapića!!!

“Smjena totalitarne vlasti se radi radikalno, kroz proces lustracije i stavljanja van pravne snage propisa koje je donio totalitarni režim”, saopćio je lider prosrpske partije Pokret za promjene Nebojša Medojević.

“Ne može se totalitarni režim demontirati po propisima koje je usvojio taj režim. Promjena znači radikalni raskid s bivšim režimom. Vanredno stanje, uzimanje pasoša funkcionerima DPS-a, hapšenja svih agenata ANB-a, funkcionera policije, tužilaca i sudija koji su progonili opoziciju i disidente, zatvaranje ANB-a, hapšenje pripadnika SAJ-a, PJP-a, šefova mafije i njihovih plaćenika. Hapšenje Mila i Aca Đukanovića, Katnića, Borisa Savića, Vesne Medenice… reset sistema”, napisao je Medojević u saopćenju dodavši da bi tek to bile promjene u Crnoj Gori koje je tržio narod.

“Sve ostalo je izdaja i prevara. Đukanović je kupio Krivokapića i vladare iz sjenke – Gojka, Vlada, Miška i Željka”, naveo je u saopćenju Medojević, koji je imao ambiciju da u vladi Zdravka Krivokapića preuzme resor tajne policije.

Čitaj još:   BELVEDERE NIJE PALO- CETINJE I CRNA GORA ČEKAJU DA NEKO ODGOVARA ZA 5. septembar... (foto)

Izjava Nebojše Medojevića uslijedila je nakon što se mandatar Zdravko Krivokapić sastao s ipredstavncima nove parlamentarne većinekoji su tražili razgovore o raspodjeli funkcija po dubini.

Šefovi poslaničkih klubova parlamentarne većine ranije su poslali pismo Krivokapiću, u kojem od njega traže da precizno izvrši raspodjelu po dubini, odnosno da se postigne pisani sporazum po kojem bi svakoj stranci na osnovu broja poslanika pripao odgovarajući procenat kadrova.

Krivokapić je odgovorio da smatra da ministri treba da biraju svoje saradnike.

Sjednica Skupštine, na kojoj će Krivokapić predstaviti program i personalni sastav nove Vlade, biće održana 2. decembra.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more