IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN SAOPŠTAVA: Veljović nije više direktor Uprave policije, naimenovaćemo novog… (foto)

“Veselin Veljović me je, shodno dogovoru, i formalno obavjestio da napušta tu značajnu funkciju”, napisao je DRITAN Abazović na Twiteru…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, četvrtak,17.12.2020…10: 51… DRITAN SAOPŠTAVA: Veljović nije više direktor Uprave policije, naimenovaćemo novog… (foto)

DRITAN Abazović najavio da će na današnjoj sjednici, na predlog ministra unutrašnjih poslova, imenovati vršioca dužnosti direktora Uprave policije iz redova pomoćnika direktora…

Direktor Uprave policije (UP) Veselin Veljović napustio je tu funkciju, ovo je saopštio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

“Direktor Uprave policije (UP) Veselin Veljović me je, shodno dogovoru, danas i formalno obavjestio da napušta tu značajnu funkciju”, napisao je Abazović na Twiteru.

DRITAN Abazović je kazao da će Vlada danas naimenovati svog novog v.d direktora Uprave Policije…

Abazović je prethodne nedelje  nakon sastanka sa Veljovićem obavijestio javnost da obavio sastanak sa Veljovićem, zahvalio mu se na saradnji i najavio da on više neće voditi Upravu policije (UP), kao i da će uslijediti imenovanje novog direktora.

Čitaj još:   Ko bi mogao da naslijedi Kim Džong Una i vodi Sjevernu Koreju... (foto)

Potpredsjednik Vlade je najavio da će na današnjoj sjednici, na predlog ministra unutrašnjih poslova (MUP), imenovati vršioca dužnosti direktora Uprave policije (UP) iz redova pomoćnika direktora, kako nalaže Zakon o unutrašnjim poslovima.

Izvor Antena M

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   PRED POVORKU PONOSA: Rijaset IZ pozvao muslimane da se distanciraju od "aktivnosti kojima se promovira grijeh i razvrat"... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more