IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NJUZ NET JAVLJA: Dodik nudio Lavrovu da mjesto ikone dobije GOLF 5 IZ 2006., sa “lavljom kandžom”… (foto)

Dodik dodaje da će, kao još jedan poklon, lično ugraditi alarm u ovo vozilo, a za svaki slučaj planira da Lavrovu pokloni i “lavlju kandžu”, jer je “užasno koliko ima lopova na svakom ćošku”...

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 20.12.20 20…20: 11… NJUZ NET JAVLJA: Dodik nudio Lavrovu da mjesto ikone dobije GOLF 5 IZ 2006., sa “lavljom kandžom”… (foto)

Član predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izvinio se evo ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu zbog diplomatskog skandala kada mu je poklonio ikonu ukradenu iz Ukrajine. Kako saznaje Njuz…

Dodik je, u znak velikog izvinjenja zbog ove neprijatnosti, ministru Lavrovu ponudio na poklon kradeno vozilo golf 5.

– Žao mi je što je Lavrov bio jedan od aktera ovog skandala sa ikonom koja je nestala iz ukrajinskog grada Luganska 2014. godine. On je odlučio da ovu ikonu vrati, a kako nije red da gost ode bez poklona, spreman sam da mu lično poklonim kradenog golfa 5 iz 2006. godine – navodi Dodik i dodaje da je automobil u sjajnom stanju.

Čitaj još:   NOVO UBISTVO U SANDŽAKU...

– Nije prešao ni 90.000 kilometara, samo ga je jedna baba u Štutgartu vozila do pijace i nazad. Na parkingu ispred pijace ga je ujedno i poslenji put videla – kaže Dodik i ističe da je reč o bezbednom vozilu.

– Ministar Lavrov će moći da uživa u pogonu na sva četiri točka, ali i sa manuelnim menjače sa 6 brzina, ugrađenoj klimi, kao i sedištima od kože. Sve ovo, naravno, pod uslovom da automobil koji se ne vozi u Evropskoj uniji i generalno ako izbegava bilo koji granični prelaz. Ali, da se ne lažemo, Rusija je toliko velika da nema ni razloga da ovim automobilom prelazi bilo koju granicu– kaže Dodik i savetuje Lavrova, ako ipak bude imao problem sa policijom koja mu traži saobraćajnu, kaže da mu je ostala u drugim pantalonama.

Dodik dodaje da će, kao još jedan poklon, lično ugraditi alarm u ovo vozilo, a za svaki slučaj planira da Lavrovu pokloni i “lavlju kandžu”, jer je eto i “užasno koliko ima lopova na svakom ćošku”.

Čitaj još:   ''BISERI'' Vučića o Hrvatskoj i Maroku prenerazili i voditelja RTS: ''Predsedniče, nemojte i fudbal da nam zagadite'' (foto, video)

(Njuz net)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more