IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORICA DODIK: Optužuje i pita ko joj je to “odradio” tatu… (foto)

Dodikova kćerka Gorica Dodik na twitter profilu ispisala nekoliko poruka, u kojima proziva, ali bez imena i prezimena, osobu ili više njih, koje smatra da su “odradili” njenog oca u slučaju “ikona”…

BANJA LUKA: Region, Zanimljivosti, vijesti, petak, 25.12…2020…11: 41… GORICA DODIK: Optužuje i pita ko joj je to “odradio” tatu… (foto)

Od 14. decembra kada je šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu poklonio tristo godina staru ikonu, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika nevješto i bez čvrstih argumenata pokušavaju odbraniti najbliži saradnici, kako iz kabineta, tako i iz SNSD-a.

U odbranu su uključili čak i kustosa iz Srbije, ali su napravili previd, jer se radi o čovjeku koji je optužen za falsifikovanje umjetničkog djela.

U međuvremenu, Rusija je ikonu vratila Ambasadi BiH u Moskvi, ne želeći biti dio međunarodnog diplomatskog skandala.

Čitaj još:   LEKCIJA ”TRAUMATIZOVANOM” Novaku ĐOKOVIĆU: Nole, lutko, to što imaš traume od tri bombe, je zato što su tvoji četiri godine na nas bacali hiljade projektila... (foto)

Posljednja koja se oglasila je Dodikova kćerka, Gorica Dodik.

Na tek otvorenom Twitter profilu ispisala je nekoliko jako znakovitih poruka, u kojima proziva, ali bez imena i prezimena, osobu ili više njih, za koje smatra da su “odradili” njenog oca.

Pročitajte njene komentare pa sami prosudite koga to Gorica optužuje za podmetanje…

Izvor (BN) 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more