IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKI ODGOVOR: U podne pred Skupštinu zbog izmjena Zakona o… (foto)

Više patriotskih organizacija zajedno sa građanima protestovaće danas u podne ispred zgrade Skupštine Crne Gore zbog najavljenih izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 28.12. 2020… 10: 21… CRNOGORSKI ODGOVOR: U podne pred Skupštinu zbog izmjena Zakona o… (foto)

Patriotske organizacije u apelima za okupljanje insistiraju i ta na mirnom, građanskom protestu, kojim ljudi svih vjera i nacija, kao i ateisti, treba da pokažu odlučnost i da se suprotstave brisanju crnogorskog državnog i sa nacionalnog identiteta i posrbljavanju naše istorije.

Oni apeluju na sve učesnike protesta ispred Skupštine Crne Gore da se striktno drže mjera predostrožnosti, propisanih zbog opasnosti od koronavirusa.

Patriotske organizacije apeluju na sve učesnike protesta ispred Skupštine Crne Gore da se striktno drže mjera predostrožnosti, propisanih zbog opasnosti od koronavirusa.

“Odgovornost prema državi ne da nam da sjedimo doma dok Vlada i poslanici prepisuju naše kulturno blago i našu istoriju i da na Srpsku crkvu i Srbiju. Odgovornost za zdravlje svakog čovjeka obavezuje nas da poštujemo epidemiološke mjere, zato śutra – odgovorno, s maskom na licu i fizičkom distancom pokažimo civilzacijsku udaljenost od onih koji su nas prodajom Crne Gore primorali da u ovakvim okolnostima stanemo u odbranu jedine otadžbine”, navode patriote.

U SLUČAJU INTERVENCIJE POLICIJE ne pružati aktivan otpor, prvo SAMO PASIVNO– stajati, sjedjeti, leći, ruke uz tijelo, verbalno vikati, pozivati i u pomoć…snimati telefonima sve…live prenos preko društvenih mreža… pa zaštititi slabije, starije, mlađe … pružiti prvu pomoć ako treba, izvlačiti one koji posustanu, padnu…

Čitaj još:   Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva uhapšen visoki funkcioner URE: Terete ga za stvaranje kriminalne organizacije... (foto)

PROVOKACIJE– realno je očekivati pojavu provokatora ubačenih pojedinaca ili grupa– prepoznati, ne reagovati na provokacije, ubačene elemente sve to prepoznati, fotografisati, pokušati fiksirati, predati policij – NE RIZIKOVATI – AKO POSTOJI RIZIK NE REAGOVATI SAMO DOKUMENTOVATI!

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more