IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IMALA SAM 8 GODINA, MIKA ME JE TJERAO DA LEGNEM NA STO: ONDA ME JE JEZIKOM… (foto)

ŠOK! Još jedna žrtva čuvenog profesora glume otkrila detalje zlostavljanja!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 26.01.2021…00.50…IMALA SAM 8 GODINA, MIKA ME JE TJERAO DA LEGNEM NA STO: ONDA ME JE JEZIKOM… (foto)

Policiji se javila studentkinja glume koja je detaljno opisala kako se MIKA Aleksić 2005. seksualno iživljavao nad njom. Ona je izjavila da joj je Mika govorio: Ako želiš da budeš glumica, moraš da budeš spremna na sve, pa čak i na poniženja…

Policiji se tokom vikenda javila studentkinja glume (24) koja je prvo inspektorima ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić (69) seksualno zlostavljao kada je imala samo osam godina! Ona je detaljno opisala kakve joj je sve gadosti radio Aleksić dok je pohađala njegovu školu glume “Stvar srca”.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, djevojka je inspektorima ispričala da je zlostavljanje počelo 2005. godine, a zatim je detaljno opisala kako ju je Mika Aleksić skidao golu i iživljavao se nad njom.

U pratnji advokata

Prestrašena Aleksićeva žrtva došla u policiju u pratnji svog advokata. Ona je rekla da je jedva skupila hrabrosti da ispriča šta joj se dogodilo , ali da je to odlučila da uradi kada je vidjela da je Mika, osim glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, seksualno iskorišćavao i dvije djevojčice od 10 i 13 godina. Tada je prelomila da sve otvoreno ispriča jer je i ona imala samo osam godina kada je prošla kroz Mikin pakao – naveo je naš izvor i dodao:

– Studentkinja glume je u višečasovnom iskazu ispričala sve, prvo od njenog dolaska u školu glume “Stvar srca”, pa do trenutka kada je trebalo da se oni pogledaju oči u oči sa Aleksićem saopšti mu da je upisala fakultet da odlazi.

Kako je izjavila, ona se veoma plašila osumnjičenog i zbog tog straha nikom dosada ništa nije smela da kaže.

– Prema njenim rečima, Aleksić ju je odvodio u kancelariju i terao je da legne na sto. Zatim je lizao i prstima dodirivao po intimnim djelovima. Pričao joj je da ako želi da bude glumica, mora da bude spremna na sve , pa čak i na poniženja. Devojka je ispričala da se to zlostavljanje prvo ponavljalo u više navrata, ali da je u jednom trenutku Aleksić prestao da je maltretira. Ipak, strah nije prestao jer je uvijek mislila da će on ponovo da je pozove u kancelariju- rekao sagovornik jednog beogradskog dnevnika.

Čitaj još:   EVO ZAŠTO Dado nije bio na svadbi ćerke Šaka Polumente: Otkriva i razlog!!! (foto i video)

Podsjetimo, Miroslav Aleksić je uhapšen nakon što je 18. januara Milena Radulović javno ispričala da ju je 2012. godine on silovao u njegovoj školi glume. Zajedno sa njom krivičnu prijavu je podnijela i glumica Iva Ilinčić, koja je posvjedočila da je i nju Aleksić seksualno zlostavljao. Prijavu su a i podnijele još četiri ženske osobe, od kojih su dvije i djevojčice od 10 i 13 godina.



Užasni detalji

Aleksić je, prema svjedočenju žrtava, djevojke zlostavljao uglavnom u svojoj kancelariji.

Aleksić: Podučavao sam djevojke

Prema riječima sagovornika iz istrage, Miroslav Aleksić je nakon hapšenja bio šokiran kad je čuo da se tereti za silovanje učenica.

– Od početka se pravdao da je djevojke samo podučavao kako da odglume erotske scene. Pravdao se da je kroz njegovu školu prošlo 3.000 učenika i da mu te djevojke koje ga optužuju za silovanje sve smještaju. Tvrdio je da je i žrtva neke zavjere protiv njega jer je najuspješniji profesor glume u regionu – kazao je sagovornik.

– Tamo ih je redovno silovao, to je bila njegova uobičajena aktivnost. Skidao ih je gole, tjerao ih da legnu na sto, pa ih je pipkao lizao po tjelu dok su u učionici pored bila druga deca. Naivnim devojčicama je pričao da tako vežbaju za filmski kadar, da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smiju da pričaju. Sa najmanje dvie svoje žrtve imao je taj klasičan se*s, a ostale je oralno zadovoljavao, ‘masirao’ ih pe*isom po tijelu ili im je nabijao prste i vibrator u va*inu – prenosi sagovornik iz istrage.

Dok je, kako je naveo, Aleksić zlostavljao nesrećnu djecu u kancelariji, ostali učenici su bili u susjednoj prostoriji i radili vježbe koje im je on zadavao. On je računao na to da djevojčice iz straha neće nikom pričati o tome, a svakoj svojoj žrtvi je govorio da je jedinstvena i da je to što rade u svrhu njihove pripreme za glumački posao.

Čitaj još:   Vučić iz Abu Dabija: HOĆU DA ODEM U ŽAGUBICU, DA MI LOKALNA SESTRA DA VAKCINU... (foto i video)

Protiv Miroslava Aleksića je dosada podneto ukupno osam krivičnih prijava za silovanje i još sedam za nedozvoljene polne radnje.

– Kad je cio slučaj dospio u javnost, roditelji Mikinih bivših učenica, među kojima je mnogo poznatih ličnosti, počeli su da ispituju djecu da li su i ona doživjela neku torturu. Jedna po jedna djevojka počela je da priznaje roditeljima šta im je Aleksić radio, pa su u policiju bukvalno iz sata u sat počele da stižu nove prijave. Ako se ovako nastavi, broj istih krivičnih prijava protiv Aleksića će se možda mijeriti i stotinama. Ali ukoliko bude osuđen, prijeti mu do 15 godina zatvora – kaže sagovornik.

Poslije saslušanja u tužilaštvu Miroslavu Aleksiću je određen pritvor do 30 dana i prebačen je u beogradski Okružni zatvor…

Dešavanja u regionu prati i piše Adna Bojadžić

izvor Informer.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more