IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE GEJ AFERE I NASILJE O NJOJ NA JEDNOM MJESTU: Skandali Jovane Tomić, MATORE! (foto i video)

Doživjela je jednu povredu od djevojke koja je kasnije postala i olimpijska pobjednica…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 31.01.2021…14.59… SVE GEJ AFERE I NASILJE O NJOJ NA JEDNOM MJESTU: Skandali Jovane Tomić, MATORE! (foto i video)

Jovana Tomić poznatija kao Matora u rijaliti svijetu, dolazi iz Beograda, tačnije iz Železnika. Rođena je 1990.godine.

Pored rijatili „karijere“ bavi se i ugostiteljstvom. Postala je poznata u širem medijskom svijetu ulaskom u rijaliti program „Parovi“, gdje je ušla prvo da promoviše kafić koji je držala sa svojim bratom.

Nakon učešća u rijaliti programu „Parovi“, postala je i redovna učesnica svih sezona „Zadruge“ koja se emituje na Pink TV.

Jednom prilikom za medije, njen otac je izjavio: “ Jovana je kao djevojčica bila mnogo dobra.

Kasnije se posvetila borilačkim vještinama, tekvondu i bila je jedna među i od vodećih u tom sportu.

Međutim, doživjela je jednu povredu od jedne djevojke koja je a i kasnije postala olimpijska pobjednica.

Jovana je bila odličan učenik, završila je tehničku školu. Nikad joj neću oprostiti što je tamo završila gdje nije trebala.

Ona je trebalo da završi fakultet i da, da diplomski..“ Pojavom na ekranima svima je bila neobična kako u toku „Parova“, tako i u toku „Zadruge“ koja se i sama izjasnila da voli žene, da je muškarci ne zanimaju.

I ne tako davno, Jovana Tomić Matora je izgledala mnogo ženstvenije, ona je dugu kosu njegovala, a danas, kada je pogledamo, više liči kao na nekog muškarca nego na neku ženu.

Mnogo vremena joj je trebala da pronađe svoj identitet, da izađe iz ormara, ali prije nekoliko godina, ona se šminkala, njegovala je kosu, na nešto je i prikladniji način se oblačila.

Čitaj još:   PARIZ, USVOJEN NOVI ZAKON: Ako, političar zaposli člana porodice– 3 godine robije...

Jovana Tomić Matora bila je čak u vezi sedam godina i to sa Nemanjom Đorđevićem Šlemom, koga je ostavila pred ulazak u rijaliti „Parovi“. Svi znaju da je imala momke. Bila je u vezi sedam godina.

Tog momka je ostavila prije nego što je ušla u rijaliti. Matora je baš bila i zaljubljena u Nemanju. Raskidali su nekoliko puta, ali mu se eto ona stalno vraćala. Njeno učešće u oba rijaliti programa obilježile su „gej“ afere, kao i brojni skandali, gdje je Matora pokazala da ima kratak fitilj i da je ponekad sklona nasilničkom ponašanju.

Tokom„Parova“iako su negirale emotivnu vezu i fizičku privlačnost, Matora i Ružica Veljković uhvaćene su u strasnim poljupcima, koje su razmjenjivale u novogodišnjoj noći.

U „Zadruzi“ je pak bila u veoma burnoj vezi sa starletom Sanjom Stanković. Obije veze obilježili su brojni skandali. Dok je bila zaljubljena prvo u Ružicu Veljković jednom prilikom „odvalila“ šamar iz ljubomore.

Naime, Matora je napravila scenu kada je vidjela Igora i Ružicu kako se one ljube ispod jorgana. Prišla je krevetu i čekala je da Ružica promoli glavu i to ispod jorgana, da bi je potom odmah ošamarila.

Bivša modelsica je prvo bila u šoku, a onda je skočila iz kreveta i krenula za njom, ali je Jovana u hodniku još jednom udarila.

Jovana Tomić Matora napravila je sličan skandal i u”Zadruzi” kada je tokom noći tukla svoju djevojku Sanju Stanković, te ju je obezbjeđenje odvela u tu izolaciju, a već je u rialitiju tukla djevojku u koju je bila zaljubljena.

Matora, očigledno, ima velikih problema kada je zaljubljena, a trenutno se nalazi u sobi za rehabilitaciju gdje je opet napravila haos: udarala je glavom o zid i razbila je vrata.

Čitaj još:   STRAVA I UŽAS : U SVIREPOM napadu UBIJENE 22 osobe- 14 DJECE, nekoliko živo SPALJENO…

Skandali su je pratili u u vanjskome svijetu, prilikom jednog izlaska ista je pretučena kada je izlašla iz jednog restorana u Beogradu.

Nju je izudarao bivši dečko Sanje Stanković, takođe rijaliti učesnice, sa kojom je Tomićeva bila u vezi. Kako su očevici naveli, Sanja ušla prvo u taksi i sjela, o onda je napadač izvukao iz kola i udario u glavu. Tuči je prethodila svađa i koškanje u pomenutom restoranu u kojem su oboje bili.

Dešavanja u regionu za regionalni portal iBačlan.net ADNA Bojadžić

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more