IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE DRITAN: Šta je zaključeno nakon završenog sastanka PARLAMENTARNE VEĆINE! (foto)

EVO šta je saopštio potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović nakon sastanka sa predstavnicima parlamentarne većine…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak. 11.04.2021.…00: 53… OGLASIO SE DRITAN: Šta je zaključeno nakon završenog sastanka PARLAMENTARNE VEĆINE! (foto)

“Lideri parlamentarne većine postigli su večeras dogovor oko tužilačkih zakona i u narednim danima ćemo tekst dostaviti Skupštini”, saopštio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović nakon istog sastanka sa predstavnicima parlamentarne većine.

Mislim da smo našli rešenje u skladu sa Venecijanskom komisijom (VK). Ostajemo otvoreni za sve sugestije i komentare. U narednim će se danima tekst zakona dostaviti Skupštini.Svi smo se na sastanku složili da ove stvari ne treba odlagati – rekao je Abazović.

Kazao je da misli da nacionalna bezbjednost nije ugrožena.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. novembar 2020. godine

Predsednik države i DPS rade direktno protiv države. Pozivam istu parlamentarnu većinu da ne nasjeda na to. Biće još procesuiranja i ako bude pokušaja incidenata država će da reaguje promptno– poručio je DRITAN Abazović.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more