IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITANA Abazovića čuva osam policajaca…

Zgrada u kojoj stanuje Dritan Abazović u podgoričkom Bloku 9 od juče je pod pojačanim mjerama bezbjednosti…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27.04.2021…10. 39…  DRITANA Abazovića čuva osam policajaca…

Kako se vidi na fotografiji koju je objavila Pobjeda, ispred ulaza zgrade su bila parkirana čak četiri vozila: ,,opel“, ,,džip“ i blindirani ,,mercedes“ u kojima je bilo šest neuniformisanih i dvojica uniformisanih policajaca.

DRITAN Abazović se, kako je saopšteno juče iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), našao na meti kavačkog klana zbog nedavnog hapšenja njegovih članova i Uprava policije preduzima radnje na obezbjeđenju dokaza koji bi doveli do procesuiranja lica koja su uključena u ove aktivnosti.

Iz MUP-a tvrde da ,,određene organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore potencijalno preduzimaju aktivnosti rizične bezbjednosti potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i da su do ovih informacija došli prilikom rasvjetljavanja ubistva vlasnika restorana ,,Krstac“ u Mojkovcu Zorana Ašanina (65).

Čitaj još:   OD SRIJEDE I DO MINUS 15: Čeka nas OSJETNO ZAHLAĐENJE, ledena kiša, snijeg i košava...

Kad ubijem (Zorana) Ašanina, onda ćemo završiti i (Dritana) Abazovića jer nam je uhapsio šefa – to je navodno dio presretnute komunikacije uhapšenog Gorana Pantovića (43) sa jednim od pripadnika kavačke kriminalne grupe, koja je u posjedu policije, objavile su Vijesti.

Plan za likvidaciju Abazovića inspektorima je navodno priznao i jedan od uhapšenih iz te organizacije.

Pantović je juče lišen slobode zbog likvidacije Mojkovčanina Ašanina. On se pred tužiocem branio ćutanjem, nakon čega mu je određeno zadržavanje.

Tužilački pritvor određen je dalje i Mojkovčaninu Velimiru Ljujiću (66), osumnjičenom da je Pantoviću pomagao nakon ubistva… (Autor: VV)

izvor Kodex.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more