IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIČANSTVENI GEST: NIKŠIĆANIN MILAN DONIRAO JASMINI SANDŽAKLIJKI BUBREG

Nikšićanin se na ovaj potez odlučio, osim iz humanih razloga, i zbog uspomene na oca, koji je išao na dijalizu. Taj gest trajno zbližio porodice Bojičić i Međedović.
HRABRI GEST

Jasmina i Mersid Međedović iz Berana su 28. aprila proslavili tri godine braka, godišnjicu koju, kako kažu, nikada neće zaboraviti. Tog dana, Mersid je upoznao Nikšićanina Milana Bojičića koji je odlučio da njegovoj supruzi donira bubreg.

Jasmina, koja radi kao oftamolog u beranskoj bolnici, od prošlog avgusta ide na dijalizu i nije se ni usuđivala da mašta da bi, nakon što uža rodbina nije mogla da bude donor, nepoznati Nikšićanin mogao da joj ponudi bolji život.

„Još nisam svesna da ću možda uskoro prekinuti sa dijalizom. Pomiješana su osjećanja – sreće, zbog činjenice da ću se vratiti normalnom životu, tuge zbog onoga kroz šta sam prošla, ali i sumnje da li je to baš istina. Pitam se kako neko nepoznat može da mi da bubreg. Rijetko od nas bi to uradio za nepoznatu osobu“, kazala je Jasmina.

Čitaj još:   HAOS NA MREŽAMA- SVI ZBUNJENI: "Misterija jedne krave" niko nije siguran koji odgovor je PRAVI- "Da vas vidim pametnjakovići"... (foto)

Milan se posebno raduje što će u ovom vremenu ludila bubreg pokloniti ženi koja je iz drugog grada, ali i druge nacionalnosti.

izvor: sandzakdanas.sr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more