IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANA IVANOVIĆ: Moj brak nije idealan… (foto i video)

Ana Ivanović progovorila o porodici za njemačke medije…

MINHEN: Svijet, Sport, Zanimljivosti… utorak, 01.06. 2021…12. 49… ANA IVANOVIĆ: Moj brak nije idealan… (foto i video)

Bivša teniserka Ana Ivanović otkrila je njemačkim medijima da njen brak sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom nije idealan kako to mnogi misle.

Govorila je o svojim sinovima, njihovom odrastanju, i zbog čega je prerano prekinula karijeru.

Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje djece stalno nalazim uz njih i što sam ja i dane karijere i napornih treninga i rada završila prije svoga majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko djece brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam željela da učinim za sebe. Ipak, djeca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vrijeme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima- rekla je Ana za jedan nemački magazin.

Pravog partnera, ali i podršku pronašla u nekadašnjem fudbaleru Bajerna iz Minhena Bastijanu Švajnštajgeru.

Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? 

Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna za uzbuđenje kad idete a i na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cijenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se mi posvetimo porodici koju smo zasnovali, da mi i uživamo u svemu što smo propuštali- istakla je Ana.

Čitaj još:   Članovima Beogradskog sindikata zabranjen ulazak u Crnu Goru... (foto)

Ana i Bastijan sa djecom stanuju u Australiji, u malom gradiću Vastendorfu gdje imaju svoj mir. Pandemija koronavirusa nije im teško pala kada su na okupu i kada su zajedno.

Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male djece, moram priznati da nam je čak i prijala, mnogo vremena smo provodili zajedno. Kada postanete majka, promjeni vam se perspektiva i drugačije sagledate stvari. Djeca su me naučila strpljenju i sada mi je veoma važno da im se posvetim. Oni su u godištu kada su veoma zanimljivi- rekla je Ana takođe nedavno, ali se i osvrnula na to šta bi jednog dana moglo da bude s njenim životom, kada djeca ne budu okupirala tako značajan dio njenog cijelokupnog vremena.

Uživam u ulozi majke i nekim novim projektima na kojima radim, iako mi nedostaju takmičenja. Iskreno, ne vidim sebe kao trenera u budućnosti, jer to nije nešto što me inspiriše, ali eventualno bih mogla da budem korisna kao savjetnik ili mentor. Inače, imam drugačije vizije- rekla je pomalo i to misteriozno gospođa Švajnštajger.

Čitaj još:   OVO SU Namirnice, koje su štetnije od cigareta... (foto)

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more